Reçineli cihazlarla bu cihazlar tamamen farklı şeyler.Reçineye yeni geçtim kullanım alanı çok farklı. Ayrıca kürleme ve yıkamaa olayı var ki makine almazsanız tam bir işkence. Reçine fiyatları pahalı ve alkolle yıkanan reçineler ekstra sıkıntılı. Suyla yıkananlardan alsanız bile o suyu bile kafanıza göre lavabodan dökemiyorsunuz. Ha çevre umurumda değil diyen öküzler vardır kesin ama ben yapamıyorum.Reçine ile çalışanlar dahil mi?
Şikayet edilmeyen 3d yazıcı yoktur. İnsanlar sağda solda görüp patır patır baskı alırım sanıyor. Bambulab vs almazsan öyle bir durum yok. Bu tür bir makine alıyorsan bakımı ayarı vs derken zaman para ve emek vermek zorundasın. 7000 vereyim ne istersem basıyım diye bir durum yok. Her filament ayrı her model arı birikim istiyor. En başta bir kaç model basarsın ama sonrası öyle değil.Fiyatı rakipsiz ama onca şikayet mesajlarını okuduktan sonra almak içimden gelmedi. Bambu modellerini çok daha sorunsuz buluyorlar genelde onların fiyatlarının düşmesini bekleyeceğim sanırım.
Teşekkürler, en çok şikayet sallanma ve tabla kalibrasyonu ile ilgili. Sizce baskı hızını düşürmek çözüm olur mu? Acelem yok ama çok yavaş baskı hızı da filamenti aşırı ısıtır mı?Reçineli cihazlarla bu cihazlar tamamen farklı şeyler.Reçineye yeni geçtim kullanım alanı çok farklı. Ayrıca kürleme ve yıkamaa olayı var ki makine almazsanız tam bir işkence. Reçine fiyatları pahalı ve alkolle yıkanan reçineler ekstra sıkıntılı. Suyla yıkananlardan alsanız bile o suyu bile kafanıza göre lavabodan dökemiyorsunuz. Ha çevre umurumda değil diyen öküzler vardır kesin ama ben yapamıyorum.
Ayrıca reçineli makinelerin bakımı da ayrı bir sıkıntı. Sızıntı durumları maskeyle ve eldivenle çalışma reçine kokusu derken yorucu oluyor. Detay olarak reçine müthiş ama işçilik olarakta ayrı bir durumu var.
Reçineyle figür basarsın. Kürleme yıkama olmadan kullanamazsın. Ayrı bir odaya ihtiyacın var. Ayrıca baskı alanı çok küöük.
Şikayet edilmeyen 3d yazıcı yoktur. İnsanlar sağda solda görüp patır patır baskı alırım sanıyor. Bambulab vs almazsan öyle bir durum yok. Bu tür bir makine alıyorsan bakımı ayarı vs derken zaman para ve emek vermek zorundasın. 7000 vereyim ne istersem basıyım diye bir durum yok. Her filament ayrı her model arı birikim istiyor. En başta bir kaç model basarsın ama sonrası öyle değil.
Şöyle bir durum var en kaliteli yazıcıyı da alsan sorun yaşarsın. Bunlar giriş seviyesi ve bu fiyata rakipsiz cihazlar. Alayım az problem yaşayayım diyorsan bambulab alacaksın. yoksa creality sorunları ve topluluğun bunlara bulduğu çözümlerle özdeşleşmiştir. adamlar k1 gibi bir yazıcıda bile cam patlaması gibi saçma sapan bir sorun yaşattı.Teşekkürler, en çok şikayet sallanma ve tabla kalibrasyonu ile ilgili. Sizce baskı hızını düşürmek çözüm olur mu? Acelem yok ama çok yavaş baskı hızı da filamenti aşırı ısıtır mı?
Merhaba bu fiyat konuları sıkıntılı çünkü ben şu an bir mağazayla uğraşıyorum, birçok makineların fabrika çıkış onayı yok ve bazı mağazaların "creality resmi satış sertifikaları yok" eline geçen bu kaçak makineları ellerinden atmak için uyguna satıyorlar bazı mağazalar, dikkat edip araştırıp alın derim ileride teknik servis hizmeti veremiyorlar makine kaçak olduğu için.
Bu tür cihazlarda qaranti yok gibi düşünün. Çünkü her sorunda müşteri hatası diyebiliyorlar.Merhaba bu fiyat konuları sıkıntılı çünkü ben şu an bir mağazayla uğraşıyorum, birçok makinaların fabrika çıkış onayı yok ve bazı mağazaların "Creality resmi satış sertifikaları yok" eline geçen bu kaçak makinaları ellerinden atmak için uyguna satıyorlar bazı mağazalar, dikkat edip araştırıp alın derim ileride teknik servis hizmeti veremiyorlar makine kaçak olduğu için.
Güncel olarak bir konum var Ender 3 V3 KE eğer bilgi sahibiyseniz bakabilirsiniz
Ender 3 V3 KE yazıcı yandı
Yazıcıma 2 kere hotend değiştirmek durumunda kaldım çünkü bütün hotendelerimin sonu neredeyse bu şekilde oluyordu ama bu seferki çok kötü oldu fotoğrafta ektedir hotendime bir baktım agzına kadar plastikle dolup taşmış nozzle ısısı dinmeden o plastikleri sökeyim de hotendim gene mahvolmasın...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.