Creality Ender V3 için tasarım nasıl yapılır ve hazır bulunur?

BrEfLst

Kilopat
Daha fazla  
Creality Ender V3 yazıcım var, hiç kullanmadım, nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok fakat tasarımları ya da hazır tasarımları nereden bulabilirim? Yani yazıcıyı aldıktan sonra ne yapacağım, nasıl kullanacağım hiçbir fikrim yok, sıfırdan anlatabilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Creality Ender V3 yazıcım var, hiç kullanmadım, nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok fakat tasarımları ya da hazır tasarımları nereden bulabilirim? Yani yazıcıyı aldıktan sonra ne yapacağım, nasıl kullanacağım hiçbir fikrim yok, sıfırdan anlatabilecek birisi var mı?
Ben de ilk de öyle idim. Ender 3 V3 KE cihazım var. Hazır model olarak Printables,Creality Cloud, Maker World veya Thingiverse kullanabilirsin.
Kurulum aşaması ise bu videoyu izle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baskı almaya başlarken tecrübeleneceksin herhangi bir sorun veya aklında bişe kaldıysa söyleyebilirsin.

Slicer olarak Creality Slicer veya Orca Slicer kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı