Creality filamentler nasıldır?

gorkem.0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PETG ve PLA filamentler alacağım. Linketi ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz, alınır mı? Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PETG ve PLA filamentler alacağım. Linketi ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz, alınır mı? Öneriniz nedir?

Denemek için gri renkli Ender PLA+ aldım ve 3 farklı yazıcıda kullandım. Bu yazıcılardan ikisi bambu lab marka. Sonuçlar eSun ve Porima'ya göre çok kötüydü. Bir daha hiç o markaya yanaşmadım.

Bu marka filamentlerle güzel sonuç alanlar var. Bendeki olumsuz sonucun sebebi saklama koşullarından olabileceğini unutmamak gerekir. Paketi delinip nemlenmiş filamenti tekrar düzgün poşette vakumlayıp satan satıcılar olabiliyor. Güvenilir satıcılardan başta sadece bir filament alarak deneyebilirsiniz. Vakumlu olarak gelmeyen filamentleri açmadan iade etmelisiniz.

Esun, Creality alabileceğin en iyi filamenlerdir. Yazıcıyı kullanmaya başladığımdan beri bu 2 flamenti kullanıyorum menunum. Şu ankingron ile baskı alıyorum kalitesi hoşuma gitmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı