Creality K1 Max key 2509 hatası ve flament taaşması nasıl çözülür?

emin baysal

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci el olarak yeni aldığım K1 Max cihazını ilk baskım da fotoğrafta görüldüğü hale getirdim.
Key 2509 hatası mini ekranda sürekli karşıma çıkıyor sıcaklık artıramıyor ve sürekli - 90 gibi bir sıcaklı yazıyor Nozzle'da.
Bu hatayı bir şekilde geçmenin yolunu bulamadım.

Bunun dışında flamenti nasıl temizleyebilirim ve hotendi değiştirmem mi gerekli? Bu flament taşma sorunu neden olabilir?

Dosya Ekleri

• 222222.jpg
    222222.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 51
  • 1.jpg
    1.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 31
Youtube'da blob of death videolarına bakabilirsin. Nozül ısınsaydı işin kolay olurdu, o durumda nozülü ısıtmaya başlatınca büyük kısmı kendini salıp düşebilirdi, sonrasında ince işçilik yapardın. Mevcut durumda makineye zarar vermeden ısı tabancası, havya, sıcak bir metal ile tıraşlaya tıraşlaya şansını deneyebilirsin, getirdiğin seviyeye göre hatanın boyutunu saptayabilirsin.

Muhtemelen parça ya da bir kısmı tabladan kalktı ve nozüle yapıştı ya da baskının bir parçasına çarpınca o kısım nozüle yapıştı, en olası sebepler bunlar.

yani bir şekilde söksem temizlemek için şansımı deneyecektım ama bu şekilde cihaza zarar vermeden bunu yapabilmem mümkün müki

konuyu güncell tutup yaptığım farklı bir şey olursa buraya yazacağım

Nozül ısınmadığına göre büyük ihtimal seramik ısıtıcının kablosu kopmuştur. O parça ayrı olarak da satılıyordu sanırım ama her durumda temizlik yapman gerek. Uğraşmam yenisi alırım desen de bir seviyeye kadar sökmek durumundasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı