Creality Print 5.1 sürümünde hız sekmesi boş gözüküyor

Alper Erken

Centipat
Daha fazla  
Creality Print'in yeni sürümünü indirdim. Uygulamayı incelerken hız sekmesine bastığımda hız ayarlarının olmadığını fark ettim. Biraz uğraştım fakat çözümünü bulamadım, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-12 110941.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-12 110941.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 61
Creality Print'in yeni sürümünü indirdim. Uygulamayı incelerken hız sekmesine bastığımda hız ayarlarının olmadığını fark ettim. Biraz uğraştım fakat çözümünü bulamadım, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Buraya basarsan görürsün.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-12 143957.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-12 143957.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 70
Dosyayı yazıcıya gönderdiğimde süre ve harcayacağı filament 0 gösteriyor sonradan yavaş yavaş düzeliyor ama yine de programdaki süreden 15 dakika geç basıyor bunun sebebini biliyor musun?

Dosyayı yazıcıya gönderdiğimde süre ve harcayacağı filament 0 gösteriyor sonradan yavaş yavaş düzeliyor ama yine de programdaki süreden 15 dakika geç basıyor bunun sebebini biliyor musun?

Süre sorunu bende de var mesela 2 saat üretir diyor yazıcıya gönderdiğimde 15 20 saatlere falan çıkıp düzeliyor. Bunu ekibe bildirdim.

Süre değişme sorununun sebebi sanırım ilk katman hızı düşük olduğu için süreyi o hıza göre ayarlıyor normal baskı hızına döndüğünde yavaş yavaş düzeliyor fakat yine de Creality print uygulamasında görünen süreden 15-20 dk daha uzun sürüyor baskı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı