Creatin almalı mıyım?

Kreatin, üstünde en çok bilimsel araştırma yapılmış en faydalı takviyedir. DHT hormonuna bağlı saç dökülmen, böbrek sorunların yoksa alabilirsin.
Sac dökülmem var ama sebebini bilmiyorum. Almadan önce doktora danışırım.

Teşekkürler

Sac dökülmem var ama sebebini bilmiyorum. Almadan önce doktora danışırım.

Teşekkürler

Saç dökülmen varsa saç köklerin zayıf demektir. Creatin daha çok döker saç köklerin zayıf ise.

Saç dökülmen varsa saç köklerin zayıf demektir. Creatin daha çok döker saç köklerin zayıf ise.
Multivitamin olarak pharmaton almıştım ondan sonra azaldı biraz dökülmem ama onla ilgisi var mı bilmiyorum.

Ama hala şu an bile elimle tutup cektiğim zaman elime saclarım geliyor

Merhaba, 2 aydır spora gidiyorum. İlk ay fullbody bu ay ise bölgesele başladım gelecek ay kreatin almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Creatin kullanmalı mıyım?
Linkteki arkadaşa da açıkladım en son yorumda almanıza gerek yok neden bu şekilde düşündüğünüzü de bilmiyorum linke gidip yorumu okuyun anlayacaksınız.
Bu attığım linkteki arkadaşa yazdığım cevap:

Doğal besinler çok daha iyidir supplementlerin tek özelliği kolay sindirilmesi ve doğal besinlerden çok daha pahalılar ileride ihtiyacınız olduğunda zaten anlayacak ve ona göre supplement alacaksınız. Daha 100kg benchi bile görmemişken işlenmiş kreatine ihtiyacınız olduğunu hiç düşünmüyorum. Kırmızı et tüketin hem kreatin hem protein almış olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Günde 3kg kırmızı et yiyebiliyorsa dediğiniz mantıklı. Yoksa creatin etkisini göremez.

o kadar kreatine ihtiyacın yok 180 kg benchi 200 e ulaştırmaya çalışmıyorsun sonuçta şu an çalışma hacmi ve yük çok daha az

düzenli kırmızı et tüketsin yeter balıkta falan da var bu arada

uzun zamandır yapıyorum dönem dönem ağırlıklarım takıldı günlük kaloriyi artırınca platolardan kurtuldum supplementin tabiki de katkısı olur ama gerek varmı yok hiçbirimiz anlattığım kadar ekstrem durumlarda yapmıyoruz bu işi bahsettiğim insanlar hızlı sindirilsin diye tavuk pilavı ayranla blenderdan geçirip de içiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…