Creatin önerisi

Hocam hammaddeyi de yine mail atarak aldım. Benim için bu kadar bilgi yeterli dediğim gibi. Siz eğer ki görüntü işine girerseniz geri dönüşü bildirirsiniz bize de.
Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim. Şahsen firmaya artık güveniyorum sayenizde.

Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim. Şahsen firmaya artık güveniyorum sayenizde.
Hocam supplement gurmesi hocam şansımıza konuyla ilgili video çekmiş, 50. saniyede apharma ile ilgili de bilgi veriyor. Video boyunca da hammadde ilgili vs. de bilgiler vermeye devam ediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

isterseniz göz atabilirsiniz.

Burayı da araştırdım ama hem bir çok sporcu takviye gıdası hem ilaç üretimi için ufak kalmaz mı burası? Yani Hardline gibi firmalara bakınca fabrikasının çeyreği bile etmiyor. Ki burası sadece sporcu ürünleri üretmiyor, sağlık ürünleri de üretiyor. Pek güvenemedim yine de, ham maddesi belli midir?
Eki Görüntüle 2280423

@enesiskk Bu arada konum doğru mu bilmiyorum ama aynı binada 2 farklı şirket de gözüküyor.
Eki Görüntüle 2280426
Merhaba, şuanda konudan bağımsız soru soracağım. Sporla ilgili olan her konuda bir mesajınız olduğu için size sorum olacak. Ben Kreatin yükleme dönemimi bitirdim. Günde 20 gram kreatin tükettim. 2,5 - 3,5 Litre arasında su tükettim. Yükleme dönemim artık bitti. 1 Hafta kreatini bırakmalımıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı