Creatin yüzde su tutar mı?

kayra1625

Centipat
Daha fazla  
Okuduğum bir bilgide creatinin yüz kasalarında su tuttuğunu ve yüzümüzü şişirdiğini duydum, bu doğru mu?

Okuduğum bir bilgide creatinin yüz kasalarında su tuttuğunu ve yüzümüzü şişirdiğini duydum, bu doğru mu?

Tam olarak doğru mu bilmiyorum ama eğer ki doğruysa topladığı suyu spor yaparak ter yoluyla atıyorsun zaten.

Herkesten farklı bir cevap alıyorum kafam çok karıştı.

Eğer araştırırsan ter yoluyla vücuttaki ödem bir şekilde atılıyor. Yeteri kadar kullandığın ve sporunu düzenli bir şekilde yaptığın zaman hiçbir şey olmaz.

2 yıldır düzenli olarak kullanıyorum şişkinlik yaratmıyor eğer şişkinlikle ilgili kafanda problem olursa koşu veya bisiklet çevirebilirsin hocam 20 dakika civarında, keza güç artışına birebir takviye.

Spora haftada 3 gün gidiyorum bence yetersiz kalıyor kardiyo ya zaman kalmıyor ağırlık çalışarak şişkinliği yok edebilir miyim?

Spora haftada 3 gün gidiyorum bence yetersiz kalıyor kardiyo ya zaman kalmıyor ağırlık çalışarak şişkinliği yok edebilir miyim?

Ağırlıklar sana çok ağır gelmiyorsa negatifte yavaş ve hissederek yaparsan elbette şişkinliği azaltabilirsin, yeterli su tüketimi ile halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…