Creatine Drive almaya değer mi?

sarip

Decapat
Daha fazla  
Nutrex creatine Drive almayı dusunuyorum7 bütçem ona yetiyor. Sizce almaya deger mi?

Screenshot_20240920_021543_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Nutrex creatine Drive almayı dusunuyorum7 bütçem ona yetiyor. Sizce almaya deger mi?

Eki Görüntüle 2314234
Alma , böyle hammadesi belirsiz üretmi belirsiz dandik malları ucuz diye almayın. Böyle mal alacağınıza hiç almayın en azından sağlığınızdan olmazsınız. Bütçe artıyorsa indirim günlerini yakalayın üzerinde “creapure” yazan Veya tanınmış markaların (hardline,bigjoy vs.) mallarını alın. Bütçe Artmıyorsa boşvern almayın.

Alma , böyle hammadesi belirsiz üretmi belirsiz dandik malları ucuz diye almayın. Böyle mal alacağınıza hiç almayın en azından sağlığınızdan olmazsınız. Bütçe artıyorsa indirim günlerini yakalayın üzerinde “creapure” yazan Veya tanınmış markaların (hardline,bigjoy vs.) mallarını alın. Bütçe Artmıyorsa boşvern almayın.
Creatine için creapure sertifikası olan heehsngi birini alabilirsiniz farketmez. Fakat diğerlerinde güvenilir markaları kaliteli ürünleri tercih edin. Bir ürün ucuzsa onun bir sebebi vardır bunu unutmayın.
Tekstil, mobilya gibi şeylerde ucuza kaçabilirsiniz fakat gıda ve takviye gıda işlerinde ucuza kaçmanız çok daha pahalıya mal olabilir.

Son düzenleme:
Creapure olan en saf kreatin ama bütçe kısıtlı oldugu icin Proteinocean al geç en azından kreatin, bu nişasta bile olabilir.

Alma, böyle hammadesi belirsiz üretmi belirsiz dandik malları ucuz diye almayın. Böyle mal alacağınıza hiç almayın en azından sağlığınızdan olmazsınız. Bütçe artıyorsa indirim günlerini yakalayın üzerinde “creapure” yazan veya tanınmış markaların (Hardline, bigjoy vs.) Mallarını alın. Bütçe artmıyorsa boş vern almayın.

Creatine için Creapure sertifikası olan heehsngi birini alabilirsiniz fark etmez. Fakat diğerlerinde güvenilir markaları kaliteli ürünleri tercih edin. Bir ürün ucuzsa onun bir sebebi vardır bunu unutmayın.
Tekstil, mobilya gibi şeylerde ucuza kaçabilirsiniz fakat gıda ve takviye gıda işlerinde ucuza kaçmanız çok daha pahalıya mal olabilir.

Aldığım site orijinal urunler satan site ucuz diye almiyorum ve ucuz bir şey degil sadece bütçem buna yetiyor kullanan illaki vardir diye forumda araştirayim dedim.

Creapure olan en saf kreatin ama bütçe kısıtlı oldugu icin Proteinocean al geç en azından kreatin, bu nişasta bile olabilir.

Proteinocean kreatini iyi değil bu ondan daha pahali ocean tercih etmiyorum pek henuz karar veremedim olmadi butceyi artirmaya calisirim.

Aldığım site orijinal urunler satan site ucuz diye almiyorum ve ucuz bir şey degil sadece bütçem buna yetiyor kullanan illaki vardir diye forumda araştirayim dedim.

Proteinocean kreatini iyi değil bu ondan daha pahali ocean tercih etmiyorum pek henuz karar veremedim olmadi butceyi artirmaya calisirim.
Hocam hammadde bilgisi yok menşei belirtilmemiş sitede herhangi bir kalite ibaresi yok o yüzden güvenemedim ben. Bence riske atmayın bu tarz sağlığınıza direkt etki edecek şeylerde, güvenilir , neyi nereden tedarik ettiği belli markalara yönelin.

Ayrıca evet okyanus rezalet bi marka pr çalışması tamamen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı