3 aylık sporcuyum, başlıkta da belirtiğim gibi creatine alacağım için forumdan öneri almak istedim. Neredeyse hepsi aynı fiyat ama öğrenci olduğum için bütçe sorunlu. O yüzden hangisini alsam daha iyi olur?
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.
3 aylık sporcuyum, başlıkta da belirtiğim gibi creatine alacağım için forumdan öneri almak istedim. Neredeyse hepsi aynı fiyat ama öğrenci olduğum için bütçe sorunlu. O yüzden hangisini alsam daha iyi olur?
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.
Bu dediğiniz her ne kadar kişisel deneyim olsa da, protein tozu için geçerli olabilir evet. Fakat kreatin gibi bir supplement için geçerli olmayacaktır çünkü hammadde farkı, oranı, yüzdesi vb. durum bulunmuyor. 200 mash olan en uygununu almak en mantıklısı bana göre.
Bu dediğiniz her ne kadar kişisel deneyim olsa da, protein tozu için geçerli olabilir evet. Fakat kreatin gibi bir supplement için geçerli olmayacaktır çünkü ham madde farkı, oranı, yüzdesi vb. durum bulunmuyor en ucuzunu almak en mantıklısı.
Anlayamadığın nokta bu hammadde farkı protein tozunda olur ama kreatin monohidrat'ta böyle bir durum yok.
Kreatin monohidrat'ın iyisi kötüsü kalitelisi daha az kalitelisi yok. Anlayamadığın nokta bu. Veya anlamak istemediğin.