Creatine önerisi

mami2811

Centipat
Daha fazla  
3 aylık sporcuyum, başlıkta da belirtiğim gibi creatine alacağım için forumdan öneri almak istedim. Neredeyse hepsi aynı fiyat ama öğrenci olduğum için bütçe sorunlu. O yüzden hangisini alsam daha iyi olur?

Bir de bazılarında düşük gramaj yüksek servis varken diğer markalarda aynı ya da yakın gramaj düşük servis var. Neden kaynaklanıyor acaba?

3 aylık sporcuyum, başlıkta da belirtiğim gibi creatine alacağım için forumdan öneri almak istedim. Neredeyse hepsi aynı fiyat ama öğrenci olduğum için bütçe sorunlu. O yüzden hangisini alsam daha iyi olur?

Bir de bazılarında düşük gramaj yüksek servis varken diğer markalarda aynı ya da yakın gramaj düşük servis var. Neden kaynaklanıyor acaba?

Proteinocean kullandım bayağı bir süre iyi sanıyordum arkadaşım HIQ tattırana kadar. Dedimki Proteinocean çöpmüş.

Şahsen Proteinocean'da 3 ölçekte aldığım verimi HIQ'da 1 ölçekte alıyorum.

Proteinocean kullandım bayağı bir süre iyi sanıyordum arkadaşım HIQ tattırana kadar. Dedimki Proteinocean çöpmüş.

HIQ kullandım daha once daha iyi olabilir muhtemelen cunku HIQ'da tozlar boyle ucusuyordu nedense hammaddesi daha iyidir.

Bu dediğiniz her ne kadar kişisel deneyim olsa da, protein tozu için geçerli olabilir evet. Fakat kreatin gibi bir supplement için geçerli olmayacaktır çünkü hammadde farkı, oranı, yüzdesi vb. durum bulunmuyor. 200 mash olan en uygununu almak en mantıklısı bana göre.

Bu dediğiniz her ne kadar kişisel deneyim olsa da, protein tozu için geçerli olabilir evet. Fakat kreatin gibi bir supplement için geçerli olmayacaktır çünkü ham madde farkı, oranı, yüzdesi vb. durum bulunmuyor en ucuzunu almak en mantıklısı.

Dostum creatin yerine un koysa nereden bileceksin?

Proteinocean bildiğin boştu gelişmiyordum hissetmiyordum. HIQ hissettiriyor ama arkadaş kendi bilir tabii ki.

Tamam siz çok beğenmemişsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz ama "kreatin yerine un koysa" filan çok anlamsız konuşmalar.

Çünkü biri test ettirse ve içinde un çıksa bu firmalar silinir gider. Böyle büyük firmalar bunlarla uğraşmaz.

Hayır yani sen diyosunya hiçbir farkı yok hepsi aynı diye. Ham madde farkı var, marka farkı var hepsi aynı diye garip bir tabir mi olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı