clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #11 264075 dedi: Daha spora karşı bir sürekli gitme sorumluluğun bile yokken boşa kreatinle falan uğraşıp vücudunu yorman saçmaymış. İlk önce düzenli spora gitmeyi öğren asla bırakmadan devam etmeyi öğren ondan sonra supplement ne istiyorsan kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Yazın çalışıyorum yapacak bir şey yok.
264075 dedi: Daha spora karşı bir sürekli gitme sorumluluğun bile yokken boşa kreatinle falan uğraşıp vücudunu yorman saçmaymış. İlk önce düzenli spora gitmeyi öğren asla bırakmadan devam etmeyi öğren ondan sonra supplement ne istiyorsan kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Yazın çalışıyorum yapacak bir şey yok.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 19 Mart 2023 #12 clementineaaşığım dedi: Yazın çalışıyorum yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... İş çıkışı bir saat gidebilirsin aslında ama kaçta çıkıyorsun onu da bilmiyorum.
clementineaaşığım dedi: Yazın çalışıyorum yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... İş çıkışı bir saat gidebilirsin aslında ama kaçta çıkıyorsun onu da bilmiyorum.
Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #13 efe2839 dedi: Soru açık protein ihtiyacımı öyle hepsini karşılayamıyorum. Creatine mi alayım whey protein mi? Genişletmek için tıkla... Bence creatine ama bu konuda fiyat da önemli mesela 1klık bir whey alıcaksan 600e üşürüp 400 e creatine de alabilirsin
efe2839 dedi: Soru açık protein ihtiyacımı öyle hepsini karşılayamıyorum. Creatine mi alayım whey protein mi? Genişletmek için tıkla... Bence creatine ama bu konuda fiyat da önemli mesela 1klık bir whey alıcaksan 600e üşürüp 400 e creatine de alabilirsin
efe2839 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #14 İzoly Sevdalısı dedi: Genetiğinde varsa kreatin saç döker. Ayrıca kaç aydır spor yapıyorsun? Boyun ve kilon nedir? Genişletmek için tıkla... 8 aydır spor yapıyorum boy 173 kilo 86 yağ oranı %16 Marmelatseven dedi: Ne zamandır spor yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 8 aydır hocam boy 173 kilo 86 yağ oranı %16
İzoly Sevdalısı dedi: Genetiğinde varsa kreatin saç döker. Ayrıca kaç aydır spor yapıyorsun? Boyun ve kilon nedir? Genişletmek için tıkla... 8 aydır spor yapıyorum boy 173 kilo 86 yağ oranı %16 Marmelatseven dedi: Ne zamandır spor yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 8 aydır hocam boy 173 kilo 86 yağ oranı %16
Beroski Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Frankfurt 19 Mart 2023 #15 Protein ihtiyacınızı karşılayamıyorsanız, protein tozu alın.
efe2839 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #16 cinar_yasarrr dedi: Kesinlikle kreatin derim. Hem çok daha ucuz hem daha çok işe yarıyor. Normalde 2 haftada etki eder ve ortalama %8 güçlendirir. Ne yaptınız hocam yanlışlıkla whey ölçeğiyle mi aldınız kreatini? Genişletmek için tıkla... Hocam amacım yağ oranımı düşürüp vücudumdaki suyu atmak kreatin su tutumu yapıyor diyorlar.
cinar_yasarrr dedi: Kesinlikle kreatin derim. Hem çok daha ucuz hem daha çok işe yarıyor. Normalde 2 haftada etki eder ve ortalama %8 güçlendirir. Ne yaptınız hocam yanlışlıkla whey ölçeğiyle mi aldınız kreatini? Genişletmek için tıkla... Hocam amacım yağ oranımı düşürüp vücudumdaki suyu atmak kreatin su tutumu yapıyor diyorlar.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2023 #17 efe2839 dedi: Hocam amacım yağ oranımı düşürüp vücudumdaki suyu atmak kreatin su tutumu yapıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman 2 litre yerine 3 litre su iç hocam, ben de öyle yapıcam.
efe2839 dedi: Hocam amacım yağ oranımı düşürüp vücudumdaki suyu atmak kreatin su tutumu yapıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman 2 litre yerine 3 litre su iç hocam, ben de öyle yapıcam.
Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #18 efe2839 dedi: Hocam amacım yağ oranımı düşürüp vücudumdaki suyu atmak kreatin su tutumu yapıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok yapmıyor
efe2839 dedi: Hocam amacım yağ oranımı düşürüp vücudumdaki suyu atmak kreatin su tutumu yapıyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok yapmıyor