Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Ürünü aldım ve kullanmaya başladım müzik için gerçekten çok güzel bir ürün rahat değil malzeme kalitesi çok iyi değil ve sağ ve solda kablo var, yalıtım diye bir şey yok bu tarz eksileri var ama ses kalitesi çok güzel.
Razer BlackShark V2 kulaklığından kısmen daha iyi müzik kalitesi var oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Zaten rakip ürün değiller bu ürün çok başarılı hem fiyatına göre hem rakiplerine göre.
ASUS Xonar SE ses kartında oldukça tatmin edici sonuçlar aldım fakat 20 dakika kulakta durunca rahatsız ediyor özellikle benim gibi kulak kepçeniz büyükse.
 
@Shuichi Tatsuo olumlu incelemeniz neticesinde bir tane kendime aldım. Elime ulaşırsa HD 450 ile kıyaslayacağım.
Bu ürünün özellikle gitar amfisinin çıkışında nasıl bir sesi olacağını çok merak ediyorum.
 
Son düzenleme:
Artık benim HE400SE gelebilirse incelemesinde ufak tefek bir karşılaştırma yazarım.

Aslında karşılaştırabileceğim ürünler var da hepsiyle karşılaştırmanın anlamı yok gibi sanki.
Yazın yazın HE400SE çok merak ettiğim bir kulaklık Hifiman'in giriş seviyesi planarları fakat giriş seviyesi olmasına rağmen çok kalitelilerdi.
 
Kulaklık elime geçti. Güvenlik bandı üzerinde kapalı kutu geldi. Beklediğimden iyi çıktı sesini çok beğendim. Bass tiz olması gerektiği gibi ses hem dolgun hem berrak. Çeşitli müziklerde dinledim gayet güzel çalıyor. Padler yumuşak ancak biraz küçük, kulağım büyük olduğu için biraz rahatsız etti. Alışınca hissetmem belki bakalım. Yalıtımı biraz zayıf ses alıyor ses veriyor. Dış sesi bastırıyor neyse de sessiz olunması gereken yerlerde bangır bangır kullanılmaz. Malzemesi de beklediğimden iyi yapısı sade ve hafif. O kadar para verdiğim XXX markanın ürünü 1 senede çöp oldu 400 lira verdiğim bu kulaklık 1 senede çöp olsa içim acımaz ama kalitesi kesinlikle fiyatının üzerinde. Yapısı zaten sade, hor kullanılmazsa uzun süre gideceğini düşünüyorum. Bu fiyata alabildiğim için gayet mutluyum cidden bedava.
 
Şu anki fiyatından alınır mı? Superlux HD681 kullanıyorum yanına almaya gerek var mı bilemedim :D

İkisinin tadı ayrı senin kararın ancak elinde ikisi de olan biri olarak sabit kullanım için HD681 diyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı