Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Çok abartıldığını düşünmüyorum. Konuyu açarken baz fiyatı 500₺'di ve 600'e çıkmış. Keza bu ekonomide hala alınabilirliğini olduğunu düşünüyorum.

Şayet dediğiniz gibi semi bass ve Mid'den de oluştuğunu da düşünmüyorum bu paraya yeterince tize sahip.

Hocam ekolayzır ayarları neye göre yapılıyor? Mesela konudaki ürün için önerilen ayar ile ses çok değişiyor, bu ayarı deneme yanılma ile mi buluyorlar?
 
Canım kardeşim sen her söyledigime bahane üretiyosun ama. Bu kulakligın üretip uretilmemesi bizim sorunumuz degil Q10 dolar 10ken 300 TL idi bu leve SE ise dolar 30 kusurlen 450 TL lafi dolandıriyosun sadece. Keske bir cevap versen kulaklık kablolu diye mi bu para etmez diyorsun şünü söyle bir duymak istiyorum.

Evet.
Geldiğinden beri evin içinde Full bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi q10a göre daha iyi ama dışarıda Q10'u kullanırken bunu aramıyorum bana göre konforsuz ve malzeme kalitesi Q10a göre daha kötü bana pek uzun ömürlü gelmedi 450-500TL verilebilir, şu an 600 vermeye değmez "bence".
 
1.jpg

2.jpg

Cal SE için 400 TL'den fazla verilmez.
 
Alacaksanız indirimi bekleyin, eğer hiç kulaklığınız yoksa bu kulaklığı kaçırmayın.
Kulaklığı olanların 600TL vermesine gerek yok.
 
Evet.
Geldiğinden beri evin içinde Full bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi Q10a göre daha iyi ama dışarıda Q10'u kullanırken bunu aramıyorum bana göre konforsuz ve malzeme kalitesi Q10a göre daha kötü bana pek uzun ömürlü gelmedi 450-500TL verilebilir, şu an 600 vermeye değmez "bence".

Bende kendi bencemi söyleyeyim. Bence Q10 la malzeme kalitesi açsından fark yok. Q 10 daha agır ve "bence" live SE ye göre daha konforsuz. Farklı düşüncelerimiz olabilir acıkca belirtmiş olduk. Ayrıyeten bence bu fiyata (380) ailexpresten KZ castor almiştım en iyi ses onda.
 
Bende kendi bencemi söyleyeyim. Bence Q10 la malzeme kalitesi açsından fark yok. Q 10 daha agır.

Evet Q10 daha ağır kulaklık ama benim kulağıma oturuyor kafamı acıtmıyor lıve SE kulaklarıma tam oturmuyor kafamın üstüne baskı yapıyor:)

"Bence" live SE ye göre daha konforsuz.

Q10 daha büyük olduğu için kulaklarımın üstüne oturtuyorum bana rahatsızlık vermiyor pek. Live SE sıkıyor abi.
 
Hocam ekolayzır ayarları neye göre yapılıyor? Mesela konudaki ürün için önerilen ayar ile ses çok değişiyor, bu ayarı deneme yanılma ile mi buluyorlar?

Bazıları yapılan frekans cevabı tersini aynalama ile tersine çevirip direkt uygun frekans grafiği çıkartıyor, bazıları da kendi Target'lerine göre ayarlama yapıyor.
Zaten otomasyonları da var.

400 TL'den 1 kuruş fazla etmez. 10 Dolar'ı "1" cent geçemez. Yüksek frekansları berbat. Film, dizi için mid-bassları şahane...

İyi diyorsunuz, hoş diyorsunuz da "600₺'ye alın bu daha iyi kullanın" diyebileceğiniz bir ürün var mı?

Bu fiyatlardaki çoğu ürünler zaten belli bir kalite ile karşımıza çıkabiliyor ne bekliyoruz bir focal, Sennheiser veya ne bileyim Audeze kalitesi mi?

Zaten onlarla karşılaştırmaya kalkarsak bunlar çöpe çıkıyor.
 

Geri
Yukarı