Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Equlizer apoda çalışmamıştı bunu uyguladıktan sonra amplication ses yükseltme yapabildim

just follow these steps:

Open Peace Settings

Go to Debugging and Testing

Click on Equalizer APO's Configurator

Check the Troubleshooting options (only use in case of problems) box

Choose the device by clicking on the name next to its checkbox

Click on the drop down menu in the bottom right, then choose Install as SFX/EFX (experimental), then hit ok

Restart Windows and you're good to go!

redditten alıntı dır.

Aaf DCH Optimus Audio modlanmış Realtek sürücüsü ile onboardtan güzel bir ses yakaladım denemenizi tavsiye ederim. 400TL'ye bu sesi alabilmek mükemmel. İlk başta kulaklığın hakkını yemişim.

Aaf DCH Optimus Audio modlanmış Realtek sürücüsü ile onboardtan güzel bir ses yakaladım denemenizi tavsiye ederim. 400TL'ye bu sesi alabilmek mükemmel. İlk başta kulaklığın hakkını yemişim.
Bunda ayar yapıyor musunuz? Ben de kurmuştum vaktinde, fakat ayar yapmaya çalıştığımda her taraftan hata fışkırıyordu. Ayrıca dts, atmış, Dolby falan zibilyon tane eklenti kuruyor. Hangisini ne yapmak lazım ortalık çok karışıyordu.

Uzun yazdım fakat bu kulaklıkla nasıl bir yol izlediniz?

Bunda ayar yapıyor musunuz? Ben de kurmuştum vaktinde, fakat ayar yapmaya çalıştığımda her taraftan hata fışkırıyordu. Ayrıca DTS, atmış, Dolby falan zibilyon tane eklenti kuruyor. Hangisini ne yapmak lazım ortalık çok karışıyordu.

Uzun yazdım fakat bu kulaklıkla nasıl bir yol izlediniz?

2 hafta önce ilk yaptığım kurulumda bende bu sorunu yaşadım EQ ayarı yapsam bile etkilemiyordu. Bugün farklı bir sürüm indirip denediğimde sorun çözüldü. Cretive sb X-Fi harici sorunsuz çalışıyor. AAF Pack bu linkteki dosyayı indirdim. Kurulum aşamasının ekran görüntülerini atarım birazdan.

Ekran görüntüsü 2024-06-06 111820.png
Ekran görüntüsü 2024-06-06 111827.png

kurulumda bunları seçtim.

Son düzenleme:
Şu an Galaxy Buds 2 var bende ancak bu fiyata çok çekimser kaldım. Kulakiçi kulaklık belli bir süre sonra rahatsız ediyor, bu kulaklık nasıldır kullanan arkadaşlar konfor konusunda bilgi verebilirse çok sevinirim. Özellikle yaz aylarında aşırı terletme yapar mı, kulakiçine kıyasla konforu nasıldır?

Şu an Galaxy Buds 2 var bende ancak bu fiyata çok çekimser kaldım. Kulak içi kulaklık belli bir süre sonra rahatsız ediyor, bu kulaklık nasıldır kullanan arkadaşlar konfor konusunda bilgi verebilirse çok sevinirim. Özellikle yaz aylarında aşırı terletme yapar mı, kulak içine kıyasla konforu nasıldır?

Telefonum A70 Buds 2 Pro kullanıyorum. Telefonda Buds 2 Pro çok çok çok daha iyi ses veriyor A70 muhtemelen besleyemiyor kulaklığı Type-C DAC ile daha iyi ses alınabilir. PC üzerinde kıyaslama yapacak olursam birazcık uğraş verdikten sonra onboard ses kartıyla çok iyi ses alabildim Buds 2 Pro'yu aratmayan bir ses kalitesi var derin sesleri çok güzel veriyor tizler biraz sönük geldi bana ama kıyas aldığım kulaklık Buds 2 Pro. Yani 400TL'ye kesinlikle tatmin edecektir.

Telefonum A70 Buds 2 Pro kullanıyorum. Telefonda Buds 2 Pro çok çok çok daha iyi ses veriyor A70 muhtemelen besleyemiyor kulaklığı Type-C DAC ile daha iyi ses alınabilir. PC üzerinde kıyaslama yapacak olursam birazcık uğraş verdikten sonra onboard ses kartıyla çok iyi ses alabildim Buds 2 Pro'yu aratmayan bir ses kalitesi var derin sesleri çok güzel veriyor tizler biraz sönük geldi bana ama kıyas aldığım kulaklık Buds 2 Pro. Yani 400TL'ye kesinlikle tatmin edecektir.
Hocam kulakta nasıl, rahatsız ediyor mu? Kafaya baskı yapıyor mu? Yani 1-2 saat giyince rahatsız eder mi? Buds'ların silikonu maalesef kulağımın içini rahatsız ediyor yarım saat sonra.

Hocam kulakta nasıl, rahatsız ediyor mu? Kafaya baskı yapıyor mu? Yani 1-2 saat giyince rahatsız eder mi? Buds'ların silikonu maalesef kulağımın içini rahatsız ediyor yarım saat sonra.
Ben cevap vereyim hocam. Kulaklık çok hafif ve clamping force yok gibi bir şey. Kafaya çok az güç uyguluyor. Hani kafanızı kuvvetli sallasanız düşmeyecek kadar güç uyguluyor desem herhalde en doğru şekilde betimlemiş olurum. Hafif olduğundan kafanızda hissetmiyorsunuz resmen. Suni deri pedi olduğundan yazın terletme yapıyor maalesef. Kadife veya kumaş ped olmadığı sürece terletmeyle başa çıkmak zor.

Bu arada ben de Buds2 sahibiyim. Uçları kulağımı rahatsız etmiyor ancak kulaklık kulağımda durmuyor. Kendini dışarı atıyor belli bir süre sonra. Öyle olunca da izolasyon sağlanmıyor.

Ben cevap vereyim hocam. Kulaklık çok hafif ve clamping force yok gibi bir şey. Kafaya çok az güç uyguluyor. Hani kafanızı kuvvetli sallasanız düşmeyecek kadar güç uyguluyor desem herhalde en doğru şekilde betimlemiş olurum. Hafif olduğundan kafanızda hissetmiyorsunuz resmen. Suni deri pedi olduğundan yazın terletme yapıyor maalesef. Kadife veya kumaş ped olmadığı sürece terletmeyle başa çıkmak zor.

Bu arada ben de Buds2 sahibiyim. Uçları kulağımı rahatsız etmiyor ancak kulaklık kulağımda durmuyor. Kendini dışarı atıyor belli bir süre sonra. Öyle olunca da izolasyon sağlanmıyor.
Kulağından dışa atma sebebi kulaklık ucunun kulağınızdan büyük olması. Daha küçük bir tıpa alıp deneyin.

Kulağından dışa atma sebebi kulaklık ucunun kulağınızdan büyük olması. Daha küçük bir tıpa alıp deneyin.
Denedim hocam. Belli bir süre sonra sanırım kulak yolum yağlanıyor mu terliyor mu ne oluyorsa artık yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Bazı arkadaşlar kaliteli silikon uç al sorunun çözülür dedi ama dahalık denemedim hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı