Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Denedim hocam. Belli bir süre sonra sanırım kulak yolum yağlanıyor mu terliyor mu ne oluyorsa artık yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Bazı arkadaşlar kaliteli silikon uç al sorunun çözülür dedi ama dahalık denemedim hiç.
Aslında asıl çözüm o. Sedna xelastec, Dunu SS, Kbear 07, comply gibi kaliteli aftermarket kulaklık uçları var. Eğer paranız varsa Dunu SS öneririm. Bütçe düşükse Kbear 07 iş görür.

Ben cevap vereyim hocam. Kulaklık çok hafif ve clamping force yok gibi bir şey. Kafaya çok az güç uyguluyor. Hani kafanızı kuvvetli sallasanız düşmeyecek kadar güç uyguluyor desem herhalde en doğru şekilde betimlemiş olurum. Hafif olduğundan kafanızda hissetmiyorsunuz resmen. Suni deri pedi olduğundan yazın terletme yapıyor maalesef. Kadife veya kumaş ped olmadığı sürece terletmeyle başa çıkmak zor.

Bu arada ben de Buds2 sahibiyim. Uçları kulağımı rahatsız etmiyor ancak kulaklık kulağımda durmuyor. Kendini dışarı atıyor belli bir süre sonra. Öyle olunca da izolasyon sağlanmıyor.
Hocam Buds 2'ye kıyasla ses kalitesini nasıl buldunuz?

Hocam Buds 2'ye kıyasla ses kalitesini nasıl buldunuz?

Bende de hem Creative hem Buds 2 var. Buds 2'nin tizleri bir tık daha fazla. Onun dışında Buds 2'nin çözünürlüğü sanki bir tık daha düşük bu da Bluetooth olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Ha bir de Buds 2 de arka plan sesleri bir tık boğuk gibi, tam net değil anlayacağın.

Kısacası Creative, Buds 2'den bir tık daha iyi ses veriyor. Ama hemen hemen yakınlar.

Bu uçlar Buds 2 Pro'ya olur mu?
Hocam bu üreticiler birçok kulaklık için farklı uç üretiyorlar. Buds 2 pro yaygın bir kulaklık. Bu üreticilerin sayfalarına gidip bakmanız gerekiyor.

Mesela Sedna markasının SednaEarfit Crystal for Galaxy Buds 2 Pro Smoky Black böyle bir ürünü var. Aliexpress'ten bakabilirsiniz bu modele.

Ayrıca kulakiçi kullanıyorsanız evden çıkmadan önce kulak çöpüyle şöyle iki silin kulağınızın içini, hem kulaklığın ses çıkan ızgarası çok kirlenmez hem silikon uçları daha geç yağlanır ikide bir silmekle yıkamakla uğraşmazsınız.

ses seviyesini yükseltmek için usb dönüştürücüler ne kadar etkili olur? . Bugün eski exper hoparlörün kulaklık girişine takıp aşırı yüksek ses elde edebildim ama dipses sorunum var. Kulaklığın bu kadar yüksek ses verebildiğini görünce şaşırdım bayağı.

ses seviyesini yükseltmek için usb dönüştürücüler ne kadar etkili olur? . Bugün eski exper hoparlörün kulaklık girişine takıp aşırı yüksek ses elde edebildim ama dipses sorunum var. Kulaklığın bu kadar yüksek ses verebildiğini görünce şaşırdım bayağı.
Merhaba kardeşim.

Kulaklıkların çıkardığı ses miktarı verdiğin elektrikle alakalıdır. JDS Atom Labs gibi Amplifierler (AMP) daha yüksek akımı daha temiz şekilde gönderebilmektedir.

Sorunun cevabı ise aldığın USB dönüştürücüye bağlı. Ben Samsung dönüştürü kullandım, bir tane dandik bir markanın kullanmıştım ve Tempotec Sonata HD Pro kullandım. Samsung çevirici gayet iyiydi fakat bilgisayarda kullanın mobilde kullanıldığında sesi anakarttan az çıkıyor.

Merhaba kardeşim.

Kulaklıkların çıkardığı ses miktarı verdiğin elektrikle alakalıdır. JDS Atom Labs gibi Amplifierler (AMP) daha yüksek akımı daha temiz şekilde gönderebilmektedir.

Sorunun cevabı ise aldığın USB dönüştürücüye bağlı. Ben Samsung dönüştürü kullandım, bir tane dandik bir markanın kullanmıştım ve Tempotec Sonata HD Pro kullandım. Samsung çevirici gayet iyiydi fakat bilgisayarda kullanın mobilde kullanıldığında sesi anakarttan az çıkıyor.
Hocam istettim de sizce normal bir gaming laptop ve Macbook Air'da sesi nasıl gelir yetersiz kalır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı