Elektronik Creative Aurvana Live SE 399₺!

Kulaklığın fiyatının az olmasının sebebinin sanırım satıcının ses kartları alırken bu ürünün de yanında bedava gelmesiydi. O da bedava gelen ürünü satıyordu. Ben de başkasının yalancısıyım :D

Ayrıca kablosu kısa geliyor diyen arkadaşlar 50 liralık 1 metre aux uzatma kablosu alsalar yeterli. O kadar üzülmeye gerek yok yani kablo konusunda.
 
Kulaklığın fiyatının az olmasının sebebinin sanırım satıcının ses kartları alırken bu ürünün de yanında bedava gelmesiydi. O da bedava gelen ürünü satıyordu. Ben de başkasının yalancısıyım :D

Ayrıca kablosu kısa geliyor diyen arkadaşlar 50 liralık 1 metre aux uzatma kablosu alsalar yeterli. O kadar üzülmeye gerek yok yani kablo konusunda.
Aux uzatma kabloları pahalı, onun yerine ses kartı yada ses kartı içeren type c- 3.5 dönüştürücü almalarını tavsiye ederim
 
Aux uzatma kabloları pahalı, onun yerine ses kartı yada ses kartı içeren type c- 3.5 dönüştürücü almalarını tavsiye ederim
Bu bahsettiğin dönüştürücülerin adam akıllı ses verebilenleri yani DAC'lı olanları 300 TL'den başlıyor ama. Ayrıca uzatmalı versiyonları biraz daha pahalı oluyor. Onun yerine şöyle bir AUZ kablo ile çok kayıp yaşamadan uzatabilirler:

 
HD681’in. cok konforsuz olduğunu duymuştum 681 için kumaş pad bulabildiniz mi ? Ne de olsa butun suni deriler soyuluyor
Ben kadife ped aldım. Konforu bayağı fark ettiriyor ve ses rengi olarak da çok bir fark olmadı. Tizler ve baslarda biraz kayıp yaşandı ama tizler zaten fazlaydı. Basslar da ortalama olunca olumsuz yönde etkilemedi.
 
@Fallegan Hocam urunu deneyebildiniz mi ?
Selamlar, şimdi yazabildim ancak. 1 saat civarı kullandım Müzik dinledim, CS2 ve Apex denedim. Normalde inceleme yazardım ama o kadar detaylı bilgim yok, çok fazla da kulaklık kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapamıyorum. Müzik performansı bence gayet iyi, ben her türlü müziği dinliyorum baslı bassız tiz elektronik v.s hiçbirinde üzmedi. Orta ses seviyesinde gayet berrak buldum. Uygulamasında kendi EQ hazır ayarları var orada en çok akustik ile bas güçlendirmesini kullanırım gibi duruyor. Oyun performansı olarak, öncelikle internetteki bir latency test ile gecikmesini test ettim yaklaşık 300-350ms civarı gecikme var aslında fazla bir değer ama bluetooth ile bağlandığım için çok normal. CS2 ayak sesleri, silah sesleri koordinat verecek kadar iyi sayılmasa da bence çok iyi. Ses kasma uzmanı değilim o yüzden çok iyi anlatamıyorum ama ben gayet net zihnimde canlandırabildim duyduğum sesleri. Konfor olarak hiç canımı sıkmadı, aşırı rahat, çok ağır değil, sadece dışardan çok estetik duruyor denemez biraz kaba duruyor ama ben evde kullanacağım için eksi yazmam. Bu fiyata 1200-1500 bence gayet iyi. Ayrıca çift cihaz desteği, noice cancelling ve transparan mod var. NC gerek duymadım çok, aşırı da beğendim diyemem ama iyi kesiyor dış sesi. Kulaklığın izolasyonu iyi denilebilir. Kasanın fanlarını duymuyorum ki 60 desibel bir ses veriyor sabit olarak. Memnun kaldım diyebilirim kesinlikle iade etmeyeceğim. Mikrofonu daha test edemedim ama kullanamayacağım muhtemelen, bluetooth kulaklıkla oyunlarda hem output hem input kulaklık seçince ses boğuklaşıyor maalesef. Fiyatına göre 8.5/10 bence.
 

Dosya Ekleri

  • photo_2_2024-10-31_23-04-48.jpg
    photo_2_2024-10-31_23-04-48.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 85
  • photo_6_2024-10-31_23-04-48.jpg
    photo_6_2024-10-31_23-04-48.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 80
  • photo_3_2024-10-31_23-04-48.jpg
    photo_3_2024-10-31_23-04-48.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 82

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı