Creative Cloud Tüm Uygulamalar paketini 106 TL'ye düşürme

Asyneum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bir çoğunuz biliyordur Adobe öğrencilere özel indirimlerle Creative Cloud'da belirli indirimler sunuyor. Bugün size kısa rehber tarzında Creative Cloud Tüm Uygulamalar 100 GB paketini aylık nasıl 106 TL'ye alabileceğinizi anlatacağım.

Öncelikle bu bağlantıdan "Öğrenciler ve öğretmenler için Adobe Creative Cloud" adresine giriyoruz.

Sonrasında "İndirim almak" butonuna tıklıyoruz ve paketimizi yukarıda yazdığım gibi seçiyoruz. Fiyat 125 TL olarak karşımıza çıkıyor.

TC vatandaşı iseniz KDV indirimi alabiliyoruz. Fiyat böylelikle 106 TL'ye düşüyor. Bunu yapmak için https://ivd.gib.gov.tr/ adresinden İnteraktif Vergi Dairesine e-Devlet ile giriş yapıyoruz (resmi site). Sol menüden "Bilgilerim" oradan da "Sicil Kaydım" kısmına giriyoruz. Açılan yerde en üst alanda bulunan "T.C./Vergi Kimlik Numarası" yerinde yazan Sicil Numaranızı Adobe'e "İsteğe bağlı" yazan "KDV" kısmına giriyoruz. Fiyat anında 106 TL'ye düşüyor.

1678566589622.png

1678566548598.png

Not: KDV indirimini mevcut planınız devam ediyorken bile güncelleyebiliyorsunuz.

Sevgilerimle, sağlıklı günler.

Eylül ayından beri 125 TL olarak kullanıyordum. Böyle bir şey olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Denedim, ilk başta hala 125 olarak gözüküyordu. Sonradan 106 TL olarak güncellendi. Çok teşekkürler.

Merhaba, bazı programların öğrenci versiyonunu ticari amaçla kullanmak yasak, örneğin Autodesk ürünleri. Benim de indirimli Adobe üyeliğim var ve tasarımlarımı freelancer olarak satabiliyor muyum acaba? Cevabını bulamadım

Uzun zaman geçmiş ama bir şey soracağım. Ben öğrenci paketi ödeme esnasında hata alıyorum farklı farklı kartlarla hatta farklı farklı adobe hesaplarıyla denedim hiçbirinde sorun çözülmedi. Müşteri temsilcisi ile görüştüm onlarda çözemedi. Banka ile görüştüm onlar da sorun gözükmüyor dedi kafayı yicem kdkdkgmg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı