İnceleme Creative Pebble Plus 2+1

Öncelikle ürünü @kscviewer adlı arkadaşın Amazon Creative Pebble Plus 2.1 717,60 TL isimli konusundan gördüm teşekkürlerimi edeyim tekrar.

Ürün korumalı, güzel bir koli içinde geldi. Üründe 2 tane hoparlör 1 tane subwoofer var. USB'den toplam 8W güç çekebiliyor. Eğer USB ile 5V 2A adaptöre bağlarsanız sitesinde belirttiği üzere peak noktası 16W'a kadar ulaşıyor ve sağ hoparlörün arkasındaki switchi H kısmına çevirirseniz önemli derecede ses artışı alıyorsunuz.

Ses kalitesi: Açıkçası hayrete düştüm. Ürünün vergiler hariç 520TL gibi bir fiyatı var ve bu fiyata böyle bir ses alacağımı düşünmezdim. Gönül isterdi ki güzel bir mikrofondan ses kaydedip atayım ama bir süredir tuşlu telefon kullanıyorum. Ses seviyesi %20'deyken bile tatmin edici bir ses alabiliyorsunuz. Bence ses seviyesi çok fazla yüksek ve son ses kullanılmaması gereken bir ürün. Düşük seste bile şarkıdaki düşük seviye bassları bile hissedebiliyorsunuz.

1681591120143.png
1681591145040.png

Her tür müziği dinledim şahsen en şaşırdığım durumlar gitarın yoğun olduğu şarkılar. Gitar yoğun şekilde kullanılıyorsa muhteşem keyif alıyorsunuz. Bass ve akustiği aşırı güzel tatmin ediyor. Öğlen yazacaktım yorumu fakat Fener'in maçını da bu hoparlörle izleyeyim dedim. Tribündeki sesleri gerçekten sağlam veriyor. %80 ses seviyesinde davul vurduğunda 2 metreden yatağım titriyordu. Film izlerken güzel ambiyans yakalayabiliyorsunuz. Kusursuz mu? -Hayır. Ama açıkçası bu fiyata bu kaliteyi beklemezsiniz. Trap tarzı şarkılarda tizleri yükseltmek isteyebilirsiniz.

Boğuk veya cırtlak bir sesi yok. Sizi bilmem ama daha önce neredeyse kullandığım her kulaklığı ekolayzırdan bu hale getirmeye çalışıyordum. Bazen bassları abartıyor ama rahatsız etmiyor.

Malzeme kalitesi: Plastiği çok iyi değil ama kalitesiz de sayılmaz. Kablosu ince fakat sorun olacağını sanmıyorum. Kulaklıklar gibi aktif kullanılmadıkları için hasar alacaklarını sanmıyorum. Bence fazla uzunca kabloları var. Kablo takıntısı olan arkadaşların başını ağrıtır kablolar.

Herhangi bir dip ses, cızırtı veya boğukluğa rastlamadım.
Ama tekrar söylüyorum, %100 seviyesi bence hoparlörün kendisine bile zarar verir. 1 şarkı dinleyebildim zangır zangır titriyordu alet. %10 civarında bile şarkıyı anlayabildiğiniz için maksimumunuz %80ler olmalı bence.

Alan değerli arkadaşlarım da unuttuklarımı ekleyebilir. (@KulIanıcı @kscviewer )
Sorunuz varsa konu altında yardımcı olmaya çalışırım.
Saygılar...

Arkadaşlar konuyu hortlatmam lazım, bu ürün alınır mı bu güncel fiyatı ile, CREATIVE SBS A200 yada A300 olması lazım 15 yıldır emektar artık cızırtı yapmaya başladı. Logitech ürünlerine baktımda hala gönlüm, Creative den yana. Başkada Türkiyede sanırım creative modeli yok bunlar subwoofer olmayanları var v3 ler bilemedim.
Aldığım günden beri hayatımda satın aldığım en iyi ürünler listesinin ilk 3'ünde. Benim için eşi benzeri olmayan bir ürün. Sanırım artık tam olarak bu ürün satılmıyor ve subwoofer olmadan anlattığım kadar doyurucu olmaz.

Aldığım günden beri hayatımda satın aldığım en iyi ürünler listesinin ilk 3'ünde. Benim için eşi benzeri olmayan bir ürün. Sanırım artık tam olarak bu ürün satılmıyor ve subwoofer olmadan anlattığım kadar doyurucu olmaz.
Ürün linki var hocam connect game satış yapıyor hepsiburada üzerinden fakat, Edifier R1280DBs Hoparlör şu ürünede bakıyorum anlamıyorum artık sipariş geçicem amazondan beğenmezsem iade ederim tabi fiyat farkı çok fazla. Aslında günlük müzik film, arada oyun için kullanacağım bilemedim gerek varmı buna. Ses kalitesi net olsa kaliteli yeter. Elimdeki artık 15 yıldır miladını doldurdu cızırtı yapıyor yaz aylarında ekstra.

Ürün linki var hocam connect game satış yapıyor Hepsiburada üzerinden fakat, edifier R1280DBS hoparlör şu ürünede bakıyorum anlamıyorum artık sipariş geçeceğim Amazon'dan beğenmezsem iade ederim tabii fiyat farkı çok fazla. Aslında günlük müzik film, arada oyun için kullanacağım bilemedim gerek var mı buna. Ses kalitesi net olsa kaliteli yeter. Elimdeki artık 15 yıldır miladını doldurdu cızırtı yapıyor yaz aylarında ekstra.

Alabilirim diyorsan R1280DBS'in üzeceğini düşünmüyorum. Yabancı Hi-Fi gruplarında düşük bütçede önerilen tek üründü kendileri. 2.el olarak alacaktım ancak maalesef imkanım varken almadığımdan dolayı kaçtı.

Emektar SBS A300 ile hala daha devam.:D

Alabilirim diyorsan R1280DBS'in üzeceğini düşünmüyorum. Yabancı Hi-Fi gruplarında düşük bütçede önerilen tek üründü kendileri. 2.el olarak alacaktım ancak maalesef imkanım varken almadığımdan dolayı kaçtı.

Emektar SBS A300 ile hala daha devam.:D
Alacaktım bugün amazonda prime indirimlerinde 7k düşmüştü siyah rengi, sonra redditte bir kullanıcı yorumunu gördüm Edifier farklı modelini ve bir marka daha vardı Creative pepple prodan daha iyi net ses aldığını yazmış. Bende vazgeçtim şimdi bu Creative pepple x plus modeli var tabii ülkede stok yok fahiş fiyatlarda. Normalde 130 dolar civarı masaüstü estetik olarak Creative çok güzel duruyor. Elimdekinide 15 yıldır kullanıyorum markaya güvenim sonsuz Creativeden devam edeceğim yine sanırım

Bende peeble Pro olanını almıştım 1+1 mükemmel alet. Bu vegi olayları yokken iyi ki aldım dediğim ürünlerden Creative'in kendisi yolladı. Harika alet. Altındaki ışığı vs çok yakışıyor masaya.

Bir de bunun Plus'ları var onların da ışıklandırma süper.

Bende peeble Pro olanını almıştım 1+1 mükemmel alet. Bu vegi olayları yokken iyi ki aldım dediğim ürünlerden Creative'in kendisi yolladı. Harika alet. Altındaki ışığı vs çok yakışıyor masaya.

Bir de bunun Plus'ları var onların da ışıklandırma süper.
1.1 subwoofer olmadığından dolayı bana bassı eksik gibi gelir, benim eski creative bile gümbür gümbür oda düzeldi bu aralar yazın elektrikselde olabilir kalite düşünce saçmalıyorda. Kendi sitesinde zaten TR'ye kargo yollamıyorlar olsa vergisi ile çok fazla şuan, "Pepple X Plus" Hediye kodu vesaire ile 113 dolar yanında 67w adaptör creative hediye şuan. Normalde kutu içeriğinden çıkmıyor. Connectgame de Türkiye distribütörü stoklara gelince bakacağım artık.

Pepple Plus 2018 üretimi sanırım, X Plus 2024 daha yeni ve daha yüksek ses ve bass'a sahip. Almışken onu alırım.

1.1 subwoofer olmadığından dolayı bana bassı eksik gibi gelir, benim eski Creative bile gümbür gümbür oda düzeldi bu aralar yazın elektrikselde olabilir kalite düşünce saçmalıyorda. Kendi sitesinde zaten TR'ye kargo yollamıyorlar olsa vergisi ile çok fazla şu an, "Pepple X Plus" Hediye kodu vesaire ile 113 dolar yanında 67W adaptör Creative hediye şu an. Normalde kutu içeriğinden çıkmıyor. Connectgame de Türkiye distribütörü stoklara gelince bakacağım artık.

Pepple Plus 2018 üretimi sanırım, X Plus 2024 daha yeni ve daha yüksek ses ve Bass'a sahip. Almışken onu alırım.

Bass eksik değil hocam bayağı bass var bu alette. Üstelik USB ile bağlıyorsun güç alıyor 30 watt pd adaptör bağlıyorsun 10 watt normalde hoparlör 20 watt oluyor hani ben gerek bile duymadım canavar gibi vallahi. Tabii bir subwoofer olayı başka ben apartmanda yaşıyorum zaten woofer kullanamam ama bu tam apartmanda yaşayana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı