İnceleme Creative Pebble Plus 2+1

Aldığım günden beri hayatımda satın aldığım en iyi ürünler listesinin ilk 3'ünde. Benim için eşi benzeri olmayan bir ürün. Sanırım artık tam olarak bu ürün satılmıyor ve subwoofer olmadan anlattığım kadar doyurucu olmaz.
 
Ürün linki var hocam connect game satış yapıyor hepsiburada üzerinden fakat, Edifier R1280DBs Hoparlör şu ürünede bakıyorum anlamıyorum artık sipariş geçicem amazondan beğenmezsem iade ederim tabi fiyat farkı çok fazla. Aslında günlük müzik film, arada oyun için kullanacağım bilemedim gerek varmı buna. Ses kalitesi net olsa kaliteli yeter. Elimdeki artık 15 yıldır miladını doldurdu cızırtı yapıyor yaz aylarında ekstra.
 

Alabilirim diyorsan R1280DBS'in üzeceğini düşünmüyorum. Yabancı Hi-Fi gruplarında düşük bütçede önerilen tek üründü kendileri. 2.el olarak alacaktım ancak maalesef imkanım varken almadığımdan dolayı kaçtı.

Emektar SBS A300 ile hala daha devam.
 
Alacaktım bugün amazonda prime indirimlerinde 7k düşmüştü siyah rengi, sonra redditte bir kullanıcı yorumunu gördüm Edifier farklı modelini ve bir marka daha vardı Creative pepple prodan daha iyi net ses aldığını yazmış. Bende vazgeçtim şimdi bu Creative pepple x plus modeli var tabii ülkede stok yok fahiş fiyatlarda. Normalde 130 dolar civarı masaüstü estetik olarak Creative çok güzel duruyor. Elimdekinide 15 yıldır kullanıyorum markaya güvenim sonsuz Creativeden devam edeceğim yine sanırım
 
Bende peeble Pro olanını almıştım 1+1 mükemmel alet. Bu vegi olayları yokken iyi ki aldım dediğim ürünlerden Creative'in kendisi yolladı. Harika alet. Altındaki ışığı vs çok yakışıyor masaya.

Bir de bunun Plus'ları var onların da ışıklandırma süper.
 
1.1 subwoofer olmadığından dolayı bana bassı eksik gibi gelir, benim eski creative bile gümbür gümbür oda düzeldi bu aralar yazın elektrikselde olabilir kalite düşünce saçmalıyorda. Kendi sitesinde zaten TR'ye kargo yollamıyorlar olsa vergisi ile çok fazla şuan, "Pepple X Plus" Hediye kodu vesaire ile 113 dolar yanında 67w adaptör creative hediye şuan. Normalde kutu içeriğinden çıkmıyor. Connectgame de Türkiye distribütörü stoklara gelince bakacağım artık.

Pepple Plus 2018 üretimi sanırım, X Plus 2024 daha yeni ve daha yüksek ses ve bass'a sahip. Almışken onu alırım.
 

Bass eksik değil hocam bayağı bass var bu alette. Üstelik USB ile bağlıyorsun güç alıyor 30 watt pd adaptör bağlıyorsun 10 watt normalde hoparlör 20 watt oluyor hani ben gerek bile duymadım canavar gibi vallahi. Tabii bir subwoofer olayı başka ben apartmanda yaşıyorum zaten woofer kullanamam ama bu tam apartmanda yaşayana göre.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…