Creative ses kartındaki scout mode nedir?

Ritualist

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
Merhaba arkadaşlar. Ben ses kartı almayı düşünüyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/crea...y-pro-pci-e-ses-karti.html?srt=PU#genel-bakis Bu ses kartına baktım ve kutusunun arkasında asus ses kartlarında olan sonic radar özelliği gibi bir özellik gördüm ve üzerinde scout mode yazıyordu. Biraz araştırdım ama bununla ilgili bir şey öğrenemedim. Bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Benim sol kulağım duymuyor o yüzden sonic radar çok işime yarıyor.

Güncel.

@yunus12 benim kulaklık Creative 3D Tactic sigma bunun bazı özellikleri var. Ses kartını da Creative marka almak istiyorum ama sol kulağım duymadığı için oyunlarda soldan gelen sesleri algılamıyorum. Özellikle CS:GO oyununda. Ana kartım Asus Pro Gamer Z-97 bunun içindeki ses kartının sürücülerinde Sonic radar adlı bir uygulama var bu oyunda bir radar açıyor ve sesin nereden geldiğini gösteriyor. O yüzden benim çok işime yarıyor. Soldan gelen sesleri radara bakara görebiliyorum. Eğer bu Creative marka ses kartında Scout mode uygulaması aynı işlemi görüyorsa onu satın alacağım. Görmüyorsa sizin önerdiğiniz kartı alacağım. İnternet dünyasında çok araştırdım ama sadece bununla ilgili Scout mode vardır gibi sonuçlar aldım. Kimse bunun ne olduğunu ve ne anlama geldiğini açıklamamış. İnternet teki videolar ise ekranda bir radar göremedim ve sadece ses var. Ama kutusunun arkasında Scout mode sekmesi altında radar resmi görülüyor. İngilizce olduğu için de hiç bir şey anlamadım. @Recep Baltaş bu sorumu cevaplar isen bir çok kişinin bilgilenmesine yardımcı olacağına eminim. Yani memlekette bir kulağı duymayan tek insan ben değilim sanırım bir çok özürlü (bir kulağınız duymadığı zaman özürlü oluyorsunuz) için çok güzel bir kolaylık olacaktır. :)

Öncelikle geçmiş olsun. Asus'ta scout radar var. Bu teknoloji sizin rakibinizi daha iyi duymanızı sağlar. Bu arada scout radarın anlamı izci radarıdır.

Teşekkürler @yunus12 söylediğinden anladığım kadarı şuan kullandığım Sonic radar gibi oyun oynarken ekranda bir radar açılmıyor. Onun yerine kulakları duyanlara daha iyi duymalarını sağlıyor. Yani benim Asus ROG Xonar Phoebus Solo 7.1 Pci-Exp Ses Kartı | sanalmarketim bu ses kartını almam lazım.
Kullandığım radarı paylaşıyorum.
Ekran Görüntüsü (13).jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı