Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Mart 2013 #31 Yeni link ekledim onu indir dene bir de bakalım.
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 19 Mart 2013 #32 Peki değerli Abi'm kusura bakma lütfen gece gece uğraştırıdığım için seni. - - - Güncellendi - - - Tıpkı diğerleri gibi resimde olan hatayı verdi değerli Abi'm USB ses kartı alsam bunun yerine ne dersin değerli Abi'm?
Peki değerli Abi'm kusura bakma lütfen gece gece uğraştırıdığım için seni. - - - Güncellendi - - - Tıpkı diğerleri gibi resimde olan hatayı verdi değerli Abi'm USB ses kartı alsam bunun yerine ne dersin değerli Abi'm?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Mart 2013 #33 USB de olur ama ben PCI Express bir ses kartı al derim. Bu PC'ye internet bağlatsan TeamViewer ile bağlanıp bakmak isterdim...
USB de olur ama ben PCI Express bir ses kartı al derim. Bu PC'ye internet bağlatsan TeamViewer ile bağlanıp bakmak isterdim...
Constantine Kilopat Katılım 13 Şubat 2013 Mesajlar 724 Çözümler 1 19 Mart 2013 #34 Gerçekleştirebilirsem senin gibi usta birine emanet etmek elbette bulunmaz bir nimet olur değerli Abi'm.
Gerçekleştirebilirsem senin gibi usta birine emanet etmek elbette bulunmaz bir nimet olur değerli Abi'm.
İ İbrahim TAPU Ziyaretçi 19 Mart 2013 #35 Başka bir PCI slot a takıp dener misin? Bu ses kartlarında bazen böyle sorunlar oluşabiliyor. Birde kartın pci slot’ una tam oturup oturmadığına dikkat et.
Başka bir PCI slot a takıp dener misin? Bu ses kartlarında bazen böyle sorunlar oluşabiliyor. Birde kartın pci slot’ una tam oturup oturmadığına dikkat et.