Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha (Mikrofon sorunu)

Trimbaler

Kilopat
Katılım
10 Kasım 2013
Mesajlar
99
Selamlar, belirttiğim kulaklığı dün akşam Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Her şey iyi hoş tek sıkıntım mikrofondan çıkan sesi kimsenin duyamaması. O kadar düşük bir ses gidiyor ki anlatamam. Her şeyi denedim nedir bu işin aslı astarı? Forumlarda mic boost gibi şeylere denk geldim fakat onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
 
Bu kulaklığın kendi sürücüsü vardır umarım. Ve mikrofonu da oradan ayarlanabiliyordur.

Var fakat sürücü içerisinde mikrofon ses düzeyi ile alakalı bir yer göremiyorum. Yalnızca ses efektleri vs. saçma sapan şeyler görüyorum.

Mikail uzmanlığınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum ayrıca. Ben Vatan Bilgisayara G230 almak niyetiyle gitmiştim. Bulunduğum ilde stok kalmadığı için ve mağazada çalışan güya "bilgili" arkadaşın hezimetine uğradım. 4 yıl önce satın aldığım Gamecom777 kulaklık bile bu kulaklıktan daha iyiydi. Adam bana aman çok iyi aman süper dedi ve ona güvenerek aldım. 10 yıldır Counter Strike ve devam oyunlarıyla ilgileniyorum ama ben bu kadar kötü bir kulaklık görmedim. Kulaklığı alalı bugün ilk gün oluyor yarın 2. gün. Ben şimdi yarın bunu götürüp üzerine gereken ücreti ekleyip Gamecom 780 alabilir miyim? Yani Vatan bana böyle bir şans tanır mı?
 
Teşekkürler yarın ilk işim bu problemi çözmek. :)

Bugün gittiğimde müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Oraya gittim ve durumu anlattım. Tıpkı senin söylediğin gibi Mikail abi. Yok işte hijyen ürünüdür geriye iadesi yoktur vs. bende başka ürünlere bakmaya çalıştığımda, çalışanınızın sürekli bana bu ürünü göstermesi sonucunda bu ürünü aldım dedim. Eğer bi sorun çıkarsa bizzat ilgileneceğini söyledi arkadaşınız dedim o adamda izinliymiş. Yarın tekrar gelin bizzat ilgilensin seninle diyerek resmen dalga geçtiler. Kadını boğazlayacaktım orada ya bu nasıl iştir, tavsiyeleriniz var mı?

Yardımcı olacak kimse yok mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklıkta sorun olmadığı için iade almıyorlar doğal olarak. Kayıttan yürütme aygıtlarından Kayıt sekmesine oradan da mikrofon özelliklerine gidelim. Düzeyleri yükseltelim. Ses sürücüsünden de Akustik eko iptali gibi ayarları devreye sokalım. Ses sürücüsünden daha mikrofon ayarı varsa ayarlayın. Kulaklık yazılımını da yoklayın.
 
Kulaklıkta sorun olmadığı için iade almıyorlar doğal olarak. Kayıttan yürütme aygıtlarından Kayıt sekmesine oradan da mikrofon özelliklerine gidelim. Düzeyleri yükseltelim. Ses sürücüsünden de Akustik eko iptali gibi ayarları devreye sokalım. Ses sürücüsünden daha mikrofon ayarı varsa ayarlayın. Kulaklık yazılımını da yoklayın.

Hocam kulaklıkta sorun var. Herhangi bir oyunda silahla ateş ettiğim zaman sesler boğuluyor. Mikrofondan ses gönderebilmek için mikrofonu resmen ağzımın içine sokmam gerek. Bu bir arıza değil midir? Ayıplı ürün değil midir?
 
Hocam adım gibi eminim, düzeyleri falan her yeri kontrol ettim. Mikrofondan sesim gitmiyor alsınlar girsinler skypetan konuşmaya denesinler. Normal konuşma seviyesinde seslerini duyurursalar diğer arkadaşlara iade falan istemiyorum. Ürünü direk hediye edeceğim onlara.
 
Bugün tekrar Vatan'a gittim. Bu ürünü bana öneren arkadaşla durumu tekrar gözden geçirdik. Ürünün iadesini gerçekleştirip 1 yıl geçerli hediye kuponu verdiler. Üzerine biraz daha ekleyip GameCom 780 satın aldım. Bu sorunu çözdük sonunda. Konu kilitlenebilir, yardımların için teşekkürler Mikail.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı