Creative Sound Blaster X G1 ses kartı kullanan var mı?

Bende sipariş ettim yarın geliyor. Cloud Alpha için önerdiğiniz bir şey var mı?

Ben sipariş verdim Amazon Germany üzerinden 420 TL'ye geldi. Şu an kargoda önümüzde ki hafta elimde olacak gelince bilgi veririm bende Razer BlackShark v2X var onunla kullanacağım bakalım.

Bugün elime ulaştı açıkçası çok fark etti özellikle kendime göre ayarlayınca standart anakartın ses yongasına göre Blaster X G1 cidden çok iyiymiş blackshark V2 X'den aldığım performansı maksimuma çıkarttı diyebilirim.
Özellikle Native Surround performansı muazzam yani gerçek 7.1 performans veriyor realtek sürücü üzerinden bu kadar gerçekçi 7.1 alamıyordum. İşin güzel yanı bunu program üzerinden anlık test edebiliyorsun.

Eki Görüntüle 1334998
Hocam G1 kullanıyorum. Ayarlarınızı paylaşır mısınız benim için?

@Genzonzi Ben Hyperx Cloud Alpha S için aldım. Kendi ses kartı var ama ses kartının kulaklığı tam besleyemediğini düşündüğüm için aldım, belki yanlış düşünüyor olabilirim. Alpha S 65 ohm ama ses kartı ne kadar ohm besliyor net bilgi bulamadım. Bir diğer düşüncem ise Alpha S'nin 7.1 ses deneyimi çok iyi gelmedi bana. Çok tuhaf bir ses oluşuyordu 7.1'de
Kullandığınız kulaklığın yazılımı var mı? Yazılım açısından da avantajlı G1.
Windows sesini %50'de kullanıyorum ve sesler baya yüksek geliyor bana. Bass ve tizler çok iyi geldi.
Hocam ayarlarınızı paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
@Falcon78 hocam bende g1 alacaktım problemli oldugu için vazgeçtim, creative in başka hangi kartlarını önerirsiniz ? En günceli hangi model hiçbir bilgim yok,usb tipi olanlar mı soketli olanlar mı iyidir ? 2k bütçem var.

Son düzenleme:
@Falcon78 hocam bende G1 alacaktım problemli oldugu için vazgeçtim, Creative'in başka hangi kartlarını önerirsiniz? En günceli hangi model hiçbir bilgim yok, USB tipi olanlar mı soketli olanlar mı iyidir? 2K bütçem var.

USB versiyonlarında PC'yi kapatıp güç kesildiği an PC'yi tekrar açtığınızda saçma sapan sorunlar çıkabiliyor aslında çok iyi ses kartı ama düzgün çalışmıyor.

Sound Blaster Z SE aldım sorunu kökten çözdüm anakartın berbat ses kalitesinden kurtuldum çok net temiz ses veriyor. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım.

USB versiyonlarında PC'yi kapatıp güç kesildiği an PC'yi tekrar açtığınızda saçma sapan sorunlar çıkabiliyor aslında çok iyi ses kartı ama düzgün çalışmıyor.

Sound Blaster Z SE aldım sorunu kökten çözdüm anakartın berbat ses kalitesinden kurtuldum çok net temiz ses veriyor. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım.
Teşekküler hocam

@Genzonzi Ben Hyperx Cloud Alpha S için aldım. Kendi ses kartı var ama ses kartının kulaklığı tam besleyemediğini düşündüğüm için aldım, belki yanlış düşünüyor olabilirim. Alpha S 65 ohm ama ses kartı ne kadar ohm besliyor net bilgi bulamadım. Bir diğer düşüncem ise Alpha S'nin 7.1 ses deneyimi çok iyi gelmedi bana. Çok tuhaf bir ses oluşuyordu 7.1'de
Kullandığınız kulaklığın yazılımı var mı? Yazılım açısından da avantajlı G1.
Windows sesini %50'de kullanıyorum ve sesler baya yüksek geliyor bana. Bass ve tizler çok iyi geldi.

Değil maalesef. İhtiyacı olan bir yakınıma verdim.
Hocam merhabalar konu üzerinden epey zaman geçmiş ama bir kaç sorum var.
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam bende de Alpha S var. 7.1 açık iken ses seviyesi çok yüksek ama oyun oynarken 7.1 kapalı iken aşırı düşük geliyor.
Sorun belli yani ses kartından kaynaklı. Ses kartı problemli. Kulaklığın fonksiyonları çok güzel, rahat, ve değiştirilebilir parçaları var. Uzun süre götürür diye düşünüyorum. Ürünü iadeye yolladım. İade kabul de edildi. Ben 2400tl te almıştım. Cloud 2 ye geçeyim desem o da 2500tl. Alpha S kadar malzeme kalitesi de yok.
G Pro X alacaktım onun da ses seviyesinden yakınıyor insanlar.

İadeyi iptal edip Alpha S'i bir ses kartı ile sürersem verim alırım diye düşünüyorum. Sizin bu konuda deneyimleriniz neler oldu?

Ek olarak farklı bir kulaklığı geçtiğinizi söylediniz. Alpha S i bırakma sebebiniz neydi?
Düşünceleriniz benim için önemli olacak.
Şimdiden teşekkür ediyorum

Hocam merhabalar konu üzerinden epey zaman geçmiş ama bir kaç sorum var.
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam bende de Alpha S var. 7.1 açık iken ses seviyesi çok yüksek ama oyun oynarken 7.1 kapalı iken aşırı düşük geliyor.
Sorun belli yani ses kartından kaynaklı. Ses kartı problemli. Kulaklığın fonksiyonları çok güzel, rahat, ve değiştirilebilir parçaları var. Uzun süre götürür diye düşünüyorum. Ürünü iadeye yolladım. İade kabul de edildi. Ben 2400tl te almıştım. Cloud 2 ye geçeyim desem o da 2500tl. Alpha S kadar malzeme kalitesi de yok.
G Pro X alacaktım onun da ses seviyesinden yakınıyor insanlar.

İadeyi iptal edip Alpha S'i bir ses kartı ile sürersem verim alırım diye düşünüyorum. Sizin bu konuda deneyimleriniz neler oldu?

Ek olarak farklı bir kulaklığı geçtiğinizi söylediniz. Alpha S i bırakma sebebiniz neydi?
Düşünceleriniz benim için önemli olacak.
Şimdiden teşekkür ediyorum
Alpha S memnun olduğum bir modeldi. Bırakma nedenim kablosuz kulaklığa geçmek istememden ötürüdür. Alpha S'yi kenarda yedek olarak tutuyorum. Harici ses kartını PC güçten kesildiği zaman sürekli sök-tak yapmak zorunda olduğum için bir yakınıma verdim. Şuan Hyperx Cloud Core Wireless kullanıyorum ve çok memnunum. FPS oyunlarında ses yönlerini gayet iyi veriyor bana. Ses şiddeti az geldiğinde hoparlör-özellikler-geliştirmeler sekmesinde bir kutucuğu işaretleyerek sesin şiddetini arttırıyorum. Şuan bilgisayarımdaki ses şiddeti ayarım %50 olarak duruyor ve gayet iyi sesler alabiliyorum. Bu bahsettiğim ses yükseltme olayını Alpha S ile de yapabilirsiniz belki.

Alpha S'ye tekrar gelecek olursam, gayet güzel bir kulaklık, onda da çok iyi ses yönü tayin edebiliyordum. Kafam biraz büyük olduğu için kablosuz kulaklıkta biraz sıkıntı yaşıyorum ama Alpha S çok iyi oturuyordu.

@88602 hocam da kulaklıklar konusunda bilgisi olan birisi, ondan da fikirlerini talep edebilirsin fiyat/performans konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı