Muhammet Erda
Hectopat
Daha fazla
Bende sipariş ettim yarın geliyor. Cloud Alpha için önerdiğiniz bir şey var mı?
Hocam G1 kullanıyorum. Ayarlarınızı paylaşır mısınız benim için?Ben sipariş verdim Amazon Germany üzerinden 420 TL'ye geldi. Şu an kargoda önümüzde ki hafta elimde olacak gelince bilgi veririm bende Razer BlackShark v2X var onunla kullanacağım bakalım.
Bugün elime ulaştı açıkçası çok fark etti özellikle kendime göre ayarlayınca standart anakartın ses yongasına göre Blaster X G1 cidden çok iyiymiş blackshark V2 X'den aldığım performansı maksimuma çıkarttı diyebilirim.
Özellikle Native Surround performansı muazzam yani gerçek 7.1 performans veriyor realtek sürücü üzerinden bu kadar gerçekçi 7.1 alamıyordum. İşin güzel yanı bunu program üzerinden anlık test edebiliyorsun.
Eki Görüntüle 1334998
Hocam ayarlarınızı paylaşır mısınız?@Genzonzi Ben Hyperx Cloud Alpha S için aldım. Kendi ses kartı var ama ses kartının kulaklığı tam besleyemediğini düşündüğüm için aldım, belki yanlış düşünüyor olabilirim. Alpha S 65 ohm ama ses kartı ne kadar ohm besliyor net bilgi bulamadım. Bir diğer düşüncem ise Alpha S'nin 7.1 ses deneyimi çok iyi gelmedi bana. Çok tuhaf bir ses oluşuyordu 7.1'de
Kullandığınız kulaklığın yazılımı var mı? Yazılım açısından da avantajlı G1.
Windows sesini %50'de kullanıyorum ve sesler baya yüksek geliyor bana. Bass ve tizler çok iyi geldi.
Son düzenleme: