Pekala
*Öncelikle ürün sizde kulağınıza basınç uyguluyormuş gibi geldi mi?
- 7.1 kapalı veya açık iken durumlar nasıldı ses konusunda(seviyesi, kalitesi, hissiyatı)
- Kendi anakartım Gigabyte A520M K V2(ALC897 ses kartı var) aşağıda belirttiğim ses kartlarından başarılı mıdır? (ALC897 ile ilgili bilgi bulamadım ancak evdeki 32 ohm kulaklığım laptopta sanki daha yüksek ses veriyordu)
Cloud 2, Creative G3/G1, Ugreen USB ses kartlarını Alpha S ile kullanırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım uzun vadede? Besleme, ses kalitesi, ses seviyesi vb.
Kısaca kulaklık kullanıcı deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Veya Alpha S yerine başka bir USB kulaklık veya 3.5mm+ses kartı olarak önerir misiniz?
Yoksa 2400 + ses kartı ücreti değer mi Alpha S için?
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ben daha öncesinde Razer Blackshark v2 x de kullandım. Kullanmış olduğum kulaklıklar içerisinde en ağır olanı Alpha S olanı ama kulağımda hiç basınç ya da ağrı yaratmadı. Konforlu ve kafama tam oturan model ayrıca Alpha S, şuan kullanmış olduğum Hyperx kablosuz modele göre dış sesi çok iyi kesiyor.Pekala
*Öncelikle ürün sizde kulağınıza basınç uyguluyormuş gibi geldi mi?
- 7.1 kapalı veya açık iken durumlar nasıldı ses konusunda(seviyesi, kalitesi, hissiyatı)
- Kendi anakartım Gigabyte A520M K V2(ALC897 ses kartı var) aşağıda belirttiğim ses kartlarından başarılı mıdır? (Alc897 ile ilgili bilgi bulamadım ancak evdeki 32 ohm kulaklığım laptopta sanki daha yüksek ses veriyordu)
Cloud 2, Creative G3/G1, Ugreen USB ses kartlarını Alpha S ile kullanırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım uzun vadede? Besleme, ses kalitesi, ses seviyesi vb.
Kısaca kulaklık kullanıcı deneyimlerinizi anlatır mısınız?
Veya Alpha S yerine başka bir Usb kulaklık veya 3.5mm+ses kartı olarak önerir misiniz?
Yoksa 2400 + ses kartı ücreti değer mi Alpha S için?
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hocam ALpha S 'in kendi ses kartı 7.1'siz ses seviyesi aşırı düşüktü.Ben daha öncesinde Razer Blackshark v2 x de kullandım. Kullanmış olduğum kulaklıklar içerisinde en ağır olanı Alpha S olanı ama kulağımda hiç basınç ya da ağrı yaratmadı. Konforlu ve kafama tam oturan model ayrıca Alpha S, şuan kullanmış olduğum Hyperx kablosuz modele göre dış sesi çok iyi kesiyor.
7.1 özelliğini oyunlar veya film izlerken hiç kullanmadım. Sesler biraz tizleşip garip oluyordu, bu durum hemen hemen bütün yapay 7.1 özellikli kulaklıklarda olan bir durum. Normal hali ile kullanmak ses yönlerini tayin etme açısından bana yeterli geliyordu.
Creative G1 kullandım ben sadece. Bu modelde kulaklık güzel performans sergiliyor ama öncesinde bahsettiğim gibi bilgisayar güçten tamamen kesildiğinde G1'i USB portundan sök-tak yapmak zorunda kalıyordun ve bu durum can sıkıcı hal almaya başlamıştı.
Alpha S modeli günlük rekabetçi FPS oyunlarını aşırı profesyonel derecede oynamayan birisi için fazlası ile yeterli bir model bana göre. Ses kalitesi ve seviyesi de uygun ama bu tamamen kullanıcının tatmin olmasına bağlı şeyler. Bana göre yeterli gelir sana göre yetersiz. Denemeden anlayamazsınız.
Hocam g1 sizde de kapatıp açma da sorun yaptı mı , hala kullaniyor musunuz ?Bende sipariş ettim yarın geliyor. Cloud Alpha için önerdiğiniz bir şey var mı?
Hocam G1 kullanıyorum. Ayarlarınızı paylaşır mısınız benim için?
Hocam ayarlarınızı paylaşır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.