Elektronik Creative Sound BlasterX G6 2293 TL

• Konuyu başlatan mar00n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 208
  • Görüntüleme 14.285
Yer
İstanbul
Neredeyse bedava sayılır. Komik fiyat.

İhtiyacı olan kaçırmasın arkadaşlar. Bu fiyata daha iyisini bulmak imkansız.

Kargo+vergi dahil 2293 TL'ye geliyor. Bazı bankaların elektronik alışverişlerine sonradan faizsiz taksitlendirme oluyor. (Ben Vakıfbank'ın 5 taksit kampanyasından faydalandım.)

Alanlara hayırlı olsun şimdiden :)

Not: bedava kargo için Prime üyesi olmalısınız.

CREATIVE G6 7.1 HD Gaming DAC and External USB Ses Kartı Amazon.com.tr

Bunu ben de çok merak ediyorum. Alıp bilgisayarıma taksam ne kadar fark olur ki?
Biraz araştırdım, normale göre tabi ki fark oluyor ama bir oyuncu için gerçekten gerekli mi? Mezela izci modunu aktif edince rekabetçi oyunlarda düşmanları daha iyi fark ettiğini söylemişler. Benim de merak ettiğim single player oyunlarda da ses farkını o kadar hissedebilir miyim.

Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum, gerçekten bedava şu anda.

Özellikleri söylemem gerekirse:

Daha iyisini görmedim. Gerçekten sesleri mükkemel hale getiriyor. Ayrı ayrı duyabiliyorsunuz. Müzik dinlemek falan çok keyifli.
Biraz alıştıktan sonra onsuz yapamıyorsunuz diyebilirim.

Ancak oyunda 7.1 başarısı kötü açıkcası.
Ama üzülmeyin onunda çaresini buldum.
HeSuVi diye bir program var, bu kart sayesinde birşey yapmanıza gerek olmadan kullanabiliyorsunuz.
Bu program tüm 7.1 yazılımlarını sizin ses kartınıza entergre ediyor.
Yani DTS,atmos,Sonar..vs..vs hepsini kullanabiliyorsunuz

İşe yarıyor mu derseniz ben rekabetçi huntshowdown oynuyorum. Mükemmel oluyor.

Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum, gerçekten bedava şu anda.

Özellikleri söylemem gerekirse:

Daha iyisini görmedim. Gerçekten sesleri mükkemel hale getiriyor. Ayrı ayrı duyabiliyorsunuz. Müzik dinlemek falan çok keyifli.
Biraz alıştıktan sonra onsuz yapamıyorsunuz diyebilirim.

Ancak oyunda 7.1 başarısı kötü açıkcası.
Ama üzülmeyin onunda çaresini buldum.
HeSuVi diye bir program var, bu kart sayesinde birşey yapmanıza gerek olmadan kullanabiliyorsunuz.
Bu program tüm 7.1 yazılımlarını sizin ses kartınıza entergre ediyor.
Yani DTS,atmos,Sonar..vs..vs hepsini kullanabiliyorsunuz

İşe yarıyor mu derseniz ben rekabetçi huntshowdown oynuyorum. Mükemmel oluyor.
Hunt showdownda HyperX Cloud II ile düşmanları tam ayırt edemiyordum, şimdi ben de kullanmayı düşünüyorum. Bir kişinin incelemesini izledim USB ile kurulum yapmaktansa Optik giriş ile çok verim alıyorum diyor. Doğru mu?

Hunt showdownda HyperX Cloud II ile düşmanları tam ayırt edemiyordum, şimdi ben de kullanmayı düşünüyorum. Bir kişinin incelemesini izledim USB ile kurulum yapmaktansa Optik giriş ile çok verim alıyorum diyor. Doğru mu?
HyperX Cloud core II kullandı dts ile oda fena sayılmazdı ama işi yapan sanılanın aksine kulaklık değil daha çok ses kartı.
Dediğin şeyde hiçbir fark olacağını sanmıyorum. Ses kalitesi aynı.
Bide öyle bağlarsan tüm ses ayarlarından yoksun kalırsın.

HyperX Cloud Core II kullandı DTS ile oda fena sayılmazdı ama işi yapan sanılanın aksine kulaklık değil daha çok ses kartı.
Dediğin şeyde hiçbir fark olacağını sanmıyorum. Ses kalitesi aynı.
Bir de öyle bağlarsan tüm ses ayarlarından yoksun kalırsın.

O zaman kulaklığı normal jak girişine, 5+1 ses sistemimi de optik girişe mi takmalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı