Elektronik Creative Sound BlasterX G6 2400TL

Bence direkt kulaklığınızı değiştirin. Ya da internetten EQ falan bakın FPS oyunları için. V2'ye ses kartıyla fazla müdahale edebileceğinizi sanmıyorum. Kendi kartı fazlasıyla yeterli oluyor o ürünlere.

Kulaklık dursun diyorsanız da G6 elbette GSX 300'den daha iyi olur.

Kulaklığı değiştirecekseniz de Cloud III iyi bir seçenek olur ses kasma yönünden.

Gsp 500 GPS 602 clod 2 ve Cloud 3 arasında Cloud 2yimi tercih ederdiniz?
 
Tartışmalı bir konu. Konuyla alakası yok bence. Hangi kulaklık ince detayları daha doğru yansıtıyorsa (konumsal olarak) o daha iyidir ses kasmak için.

Özürler dileyerek konu dısı bir şey daha sormam gerekiyor ben bir kulaklığın daha ince detay verdiğini hangi teknik özellikten anlayabilirim.[Admin bey efendi "Merdt"bey efendiye konu dısı cezası kesmesseniz memnun olurum. Ben bilmediğimden mutevellit. biraz beyefendiyi zorlamak durumundayım. ]
 
Özürler dileyerek konu dısı bir şey daha sormam gerekiyor ben bir kulaklığın daha ince detay verdiğini hangi teknik özellikten anlayabilirim

Hocam bunu reddit gibi yerlerden kullanıcı yorumları araştırarak bulmalısınız. Sayılarla görülebilecek bir şey değil bu.
 
Efendiler merhaba koniyu tekrar diriltmek durumundayım. Kulaklığım Razer Black shark V2 ses kartlı ürün. Fakat oyublarda ses kasmak çok zor G6 ile Senheiser GSX 300 arasında kaldım. CS2 oynuyorum. Rekabetçi bir sevyede ses kasmak için sizce ne almalıyım?

G6 güzel bir ses kartı ama her zaman kulaklığın kendi sesini kullanmanız çok daha iyi olur. Ben anakarta takıp kullanıyorum gerekli ayarları yapınca sesleri net ve berrak oluyor.
 

Geri
Yukarı