Elektronik Creative Sound BlasterX G6 2400TL

Kasanın önündeki/yanındaki girişlere mi yoksa anakartın girişine mi takmam gerekiyor?

Aynı yongaya bağlılar zaten. Taktığınızda "speaker" değil "headphones" yazan girişe takın. Kulaklık girişinde düzgün bir amplifikasyon alır ve kulaklığı ideal performansla çalıştırırsınız.
HD 490'ı resmen bedavaya almışsınız. Deri pedler genelde daha iyi izolasyon ve bir tık daha fazla bas anlamına gelir. Kadife biraz daha sahneyi geliştirebilir derilere nazaran ama çok kritik farklar beklemeyin.

Aynı yongaya bağlılar zaten. Taktığınızda "speaker" değil "headphones" yazan girişe takın. Kulaklık girişinde düzgün bir amplifikasyon alır ve kulaklığı ideal performansla çalıştırırsınız.
HD 490'ı resmen bedavaya almışsınız. Deri pedler genelde daha iyi izolasyon ve bir tık daha fazla bas anlamına gelir. Kadife biraz daha sahneyi geliştirebilir derilere nazaran ama çok kritik farklar beklemeyin.
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için <3

Ön port çıkışlarındaki kablolar pek de iyi olmuyor bağlantı yolunu da uzatmış oluyorsunuz. Çok fark hissetmezsiniz ne de olsa yonga belli vereceği ses kalitesi belli ama ben kullanırken hep arka portu kullanırdım bazı kontrolleri de orada yapmayı mümkün kılıyorlar.

Ses kartı dediğiniz şeyin teknik adı DAC'tır. Aynı şey yani. Bulabilirseniz fosi Audio k7, fiio k7'den daha iyidir, alternatif olarak onu önerebilirim. Fiio K11 estetik kaygınız varsa masanızda daha şık durur, topping DX3 Pro+ da bakabilirsiniz.

İçlerinden en çok tavsiye edeceklerim fosi Audio K7 ardından fiio K7 olur.

Daha iyi demek yanlış olmus. Kablosuz baglanti ve mikrofon girisinin olmasi artilari var. Ayni DAC ciplerini kullaniyorlar, fiio kanal basina bir adet toplam iki adet kullanmis. Fosi tek cip kullanmis. Fiiodaki amfi cipleri yine kanal basina birer tane toplam iki adet ve daha kaliteliler. Fosi fiiodan daha iyi ses cikaramaz ama ekstra baglanti secenekleri var. Kullanim amacina gore secim yapilabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı