CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO Alacağım

Hoparlörlerim kötü mü bilmiyorum ama yani dandik bir bir şey olmadığı kesin :D

Ben birde diğer hoparlörlerimi de kullanarak 7,1 ses sistemi yapacağım. İnşallah verdiğim paranın karşılığını alırım.

Eğer şöyle bir şey ise dandik değildir.

ant004.jpg


- - - Güncellendi - - -

Sanırım bundan bahsediyorsun YAMYAM: ASUS AV200 (CMI8788 OxygenHD) kullanıyor.

CMI8787 ve CMI8788 kaliteli bir PCI high-end ses uygulamaları için yüksek kaliteli ses çalma ve işleme sağlamak için ev ses elektroniği veya kişisel bilgisayarların içine inşa edilebilir 32-bit çok kanallı ses işlemcisi. Bu sadece kişisel bilgisayarlardan High-Definition 24bit / 192k ses sevinç ile 7.1-kanal suround ses sağlayan 8 çıkış kanalı destekler. Ayrıca, CMI8787 da farklı ses sağlar I / gibi O S / PDIF (32 bit, 2 kanallı, 192K), ön panel (16 bit, 2 kanallı, 48K) ve MIDI (MPU-401) portu. Kayıt 8-girdi-kanal mimarisi kullanıcıları için çok esnek kayıt seçenekleri sunar CMI8787 eşsiz bir noktadır.
CMI8787 ve CMI8788 zamanki AC97 codec 120dB genelinde kalite ile I2S codec tüm popüler codec ile uyumlu bir ses denetleyicisi. Bu yetenek müşterilerine kendi ürünlerini onları tam olarak istediğiniz şekilde tasarlama esnekliği verir. I2S, AC-Link, 2-telli ana otobüs ve SPI arayüz CMI8787 / CMI8788 ve kodekleri arasındaki ses veri ve kontrol veri aktarmak için kullanılır. Mevcut ev ses elektroniği ile bağlantı kolaylaştırmak için, CMI8787 / CMI8788 192k örnekleme hızı ve 24-bit çözünürlük ile S / PDIF verici ve alıcı dahil etmiştir.

Gerçek zamanlı etkileşimli içerik enkoder: Ayrıca, CMI8788 ayrıca Dolby Digital Live 5.1 (AC-3) ve DTS Connect (PC, DTS Interactive DTS NEO) destekler. Dolby Digital Live gibi 3D oyun ses, VCD, MP3, WMA, Internet radyo ... harici dekoder / alıcıya tüketici standart S / PDIF bağlantısı ve hatta Ev Sineması sistemi yoluyla bulaşan 5.1CH Dolby Digital akışına olarak PC üzerinde her türlü dijital ses kaynaklarından kodlar. Dolby Digital Live encoder özelliği ile kullanıcıların kolayca S / PDIF arayüzü ile tüketici ses sistemi PC ses bağlayabilirsiniz. Bu oturma odasında Dijital Ev Eğlence PC gerçekleştirmektedir. DTS Neo: PC 7.1 kanal surround ses içine herhangi bir 2 kanal ses çıkıyor. DTS Interactive S / PDIF arayüzü üzerinden iletilen DTS bit akışı içine tüm ses akışları kodlar.

Bilgiler www.cmedia.com.tw adresinden alınmış ve google'da çeviri yapılmıştır.

Teknik olarak pek üst seviye değil. Teknik spesification'lara ulaşabilirsem daha kesin bilgi edinebilirim.
 
Bu bir ses kartı, AMFI değil. Karıştırdın galiba :)

Şu modelleri araştır, incelemek istediğin olursa göndereyim:

Xonar DS
Xonar D1
Xonar Essence STX
Xonar DG
Xonar DGX
Xonar DSX
Xonar DX
Xonar D2X
Xonar D2
Xonar Essence One
 
Bu bir ses kartı, AMFI değil. Karıştırdın galiba :)

Şu modelleri araştır, incelemek istediğin olursa göndereyim:

Xonar DS
Xonar D1
Xonar Essence STX
Xonar DG
Xonar DGX
Xonar DSX
Xonar DX
Xonar D2X
Xonar D2
Xonar Essence One

Recep abi kızma, ses kartı ile amfi ya da hoparlör arasındaki farkı bilirim:)
Aha da senin Asus'larda kullanılan işlemcinin prensip şeması.


Uploaded with ImageShack.us

NOT: Asus'un en yeni modelini bi incelemek isterdim.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı