Creators Update CS:GO Alt+Tab Yapınca Kitlenme Sorunu

Bende @Mikael arkadaşımızın dediğini yaptım alt+tab sorunu çözüldü. Tek sıkıntım Creators update'e geçtiğimden beri fps biraz daha düşük.

Bende @Mikael arkadaşımızın dediğini yaptım alt+tab sorunu çözüldü. Tek sıkıntım Creators update'e geçtiğimden beri fps biraz daha düşük.
Oyun modunu kapatıp tekrar dene oyunları. Bazı kişiler internette oyun modunun fps düşürdüğünü iddaa ediyor da

Ben sordum cevabıda ben verim. Bende hiç bir sıkıntı yok. Sadece ssd nin hizi dustu gibi.

Creator's Update'te sorun var bence!

Ben sordum cevabıda ben verim. Bende hiç bir sıkıntı yok. Sadece ssd nin hizi dustu gibi.

Her bilgisayarda farklı sanırım bende şuan fişşşek gibi +80 kadar fps artışı oldu ama ilk update yi yaptığımda bazı driverları tanımadı aygıt yöneticisinden bakın tanımadığı driver var ise onları düzeltin.

Sürücüler güncel ve eksik de yok. @Mikael ın önerisini deneyeceğim. Bakalım ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…