Creators Update Oyunlarda Çalışmayı Durdurdu Hatası

Mustafa2580

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 Creators Updatenin yayınlanmasına 2 gün kala ben beklemedim, microsoft'un kendi internet sitesinden direkt güncelleme yaptım. Tabii her şey kuruldu güzel, sonra bir açıldı baktım hiç bir oyunum açılmıyor. Tıklıyorum oyuna çalışmayı durdurdu diyor. Sonra programı kapata tıklıyorum, sonra tekrar çalışmayı durdur diyor ve yine programı kapat diyorum. Sonra bir şey olduğu yok. Dedim belki dosyaları bozulmuştur. GTA 5'i kaldırdım, kurulum dosyası vardı tekrar yükledim yine aynı sorun var. Çıldıracağım 200 GB oyun var bilgisayarda format atmak zorunda kalmak istemiyorum. Uyumluluk modunda da denedim. Windows 8-7 aynı. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum benzer sorunları bende yaşadım. Sistemim imza kısmında var. Bu sistemle very high ayarlarda GTA 5'de 100 fps civarı bir performans alırken, 1703 sonrasında oyundan nefret ettirecek kadar kasmalar ve 20 FPS'ye kadar düşüşler yaşadım. 5 dakika oynadıktan sonra nefret etmeye başladım. Temiz kurulum yaptım, defalarca güncel sürücüler kullandım fakat sonuçta değişiklik olmadı. Şu an için 1607 sürümüne geri döndüm temiz kurulumla. Ama o kadar soğuttu ki beni yeni sürüm Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum.

Evet orijinal. Bu forumu gerçekten çok beğeniyorum videoları kaçırmadan izleyen ve oralardan tavsiyeler ediniyorum fakat Microsoft ile bir sponsorluğunuz var sanırım ve sorunlara karşı sürekli bir geçiştirme var. 1703 sürümüyle ilgili onlarca sorun var ve tek verilen cevap "temiz kurulum". Ama bunu yapmamanız lazım. Eğer bir şey kötüyse kötü eksik denilebilmeli. fakat bu yok burada. En yenisi her zaman en iyisi mantığıyla yaklaşılıyor. Evet 1703 pasta cila yapılmış bir araba gibi fakat kaputunun altında birçok eksikliklerle gelmiş. Kimse kral çıplak diyemiyor. Yazık.

Sponsorluk yok. Kimseyide geçiştirmiyoruz. Bu gibi çok büyük güncellemeri temiz kurulum yapmak daha mantıklıdır. Ben çok fazla oyun denedim ve GTA 5 dahil ve hiç bir sorun yaşamadım. Yani sistemden sistemede değişebiliyor demekki.

Sponsorluk yok. Kimseyide geçiştirmiyoruz. Bu gibi çok büyük güncellemeri temiz kurulum yapmak daha mantıklıdır. Ben çok fazla oyun denedim ve GTA 5 dahil ve hiç bir sorun yaşamadım. Yani sistemden sistemede değişebiliyor demekki.
Sistemim imzada var. Sizce eksik ya da yetersiz olan nedir ? Ben bu sistemde Windows 7 kuruluyken, GTA 5'de 100 FPS üzerinde bir sonuç alıyordum very high ayarlarda. Ayrıca extra görüntü ayarları da sondayken. Fakat iki gün boyunca 1703 sürümü beni bilgisayara küstürdü neredeyse.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı