Crew Motorfest alınır mı?

• Konuyu başlatan BERWAR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 62
Makaleler
13
Daha fazla  
Ubisoft'ta oyun 350 TL'ye düşmüş, alınır mı? Crew ve Crew 2 oynadım, sürüş hissiyatı berbat olduğu için hiç beğenmedim. FH4 ve FH5 oyunlarını da 100+ saat oynadım. FH5 en son ne kadar indirime düştü bilmiyorum, Game Pass üzerinden oynamıştım onu.

Ubisoft'ta oyun 350 TL'ye düşmüş, alınır mı? Crew ve Crew 2 oynadım, sürüş hissiyatı berbat olduğu için hiç beğenmedim. FH4 ve FH5 oyunlarını da 100+ saat oynadım. FH5 en son ne kadar indirime düştü bilmiyorum, game Pass üzerinden oynamıştım onu.

Crew serisini asla beğenemedim ben mekanikleri gerçekten çok kötü benim için. Video izleyerek karar vermenizi öneririm. Motor mekanikleri biraz iyi gibi sadece. Ben motor icin de ride serisi oynuyorum onu görünce Crew yine gözüme çok kötü geliyor.

Ben motor icin de ride serisi oynuyorum onu görünce Crew yine gözüme çok kötü geliyor.
Ride 3 oynadım beğendim ama sürekli benzer pistler olduğu için sıkılıyor insan.

İlk iki oyunun mekanikleri berbattı, bu da öyleyse almam.

Alınır ben oynuyordum güzel oyun. Araba, motor, uçak, gemi ve F1 arabaları dahi var. Harita, grafikler ve hissiyat ta güzel. Ben Forza'dan daha çok seviyorum açıkçası, daha özgür hissettiriyor, özellikle motorların olması bulunmaz nimet.
Playlistler'de de çok çeşitli şeyler var bence mutlaka şans verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı