Çözüldü Crimson 17.4.2 sürücüsü ile VSR sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/
Orijinal 570'lerde de aynı tamam sıkıntı yok sanırım. 514 MB hocam bu arada. Siz de VSR çalışıyor mu bir dener misiniz?
Hocam VSR dedin de aklıma geldi neredeyse 1 haftadır bu 17.4.2 sürücüsünü kurduğumdan beri VSR'ı kullanamıyorum daha doğrusu bazı oyunlarda kullanabiliyor iken bazı oyunlarda aktif olmuyor her nedense. Sizde de öyle bir problem var mı acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geldi mi yeni sürücü? Hocam indirip bir deneyin lütfen.:)
Kurdum zaten ama aynı yine dediğim gibi bilinen sorunlar listesine eklenmiş, yani bir sonraki sürücü paketini bekleyeceğiz. 17.5.3 ile çözülür büyük ihtimalle.

AMD'nin yayınladığı 17.6.1 sürücü paketi ile VSR problemi çözülenler listesinde belirtildiğine göre hallolmuş.

VSR ı aktif ettikleri halde kullanamayan kullanıcıların 17.6.1 güncel sürücü paketini indirip kurmalarını tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı