Oyle bir site bulamadim link atar misiniz?
Hocam baktım da desteği yokmuş oyuna ld Player veya Nox Player kullanabilirsiniz.
Oyle bir site bulamadim link atar misiniz?
Critical Ops'u 5 6 yil once telefondan oynuyordum. Yeniden baslamak istedim. Ama acaba emulatorden oynama sansim var mi bilmiyorum.
Artık oyunun oynanacak yanı kalmamış. Mekanikler daha kötü, haritalar da keza aynı, karakter hızı çok artmış, chatin seviyesi daha da düşmüş ana bacı kitap demiyorlar. Bıçak atma bile gelmiş oyuna. 2019 döneminde değil artık.
Ben oynamıştım sınırsız ban yedim.
usta discord batu.q1234 bana kullandığın mumuyu atarmısın eski sürüm iniyordu bende hatırladım ama bulamadım hynex falan açılıyodu hattaMumu emulatorden oynayabiliyorum.
Bluestacks vs. Emülatörlerden indirebilirsiniz. Ban yemeyeceğiniz yöntem Google play store kendisi çıkarmaya başladı mobil oyunları PC'ye ancak her oyun yok. Critical Ops var mı bakın. Ben mlbb indirmiştim ancak diğer emülatörler kadar iyi çalışmıyor.Critical Ops'u 5 6 yil once telefondan oynuyordum. Yeniden baslamak istedim. Ama acaba emulatorden oynama sansim var mi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.