Critical Ops hala oynanır mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Dostlar merhaba. 2024 oldu. Oyunu yeni indirdim eskiden kalma bir hesabım varmış, Master falan. Zamanında şarjda bile saatlerce oynadığım oyun çok değişmiş ve kitlesi çok toxic. Ne zaman maça girsem küfür etmeyen birisi yok. Saçma sapan +18 odaları açan falanda oluyor. Destek desen oyundan haberi yok, hileleri banlamaları birkaç ay sürüyor. Ama kredi fiyatlari cok uygun. Yani 350 TL versen hesabin iyi olur. Ama ben sahsen vermezdim skinler saçma, Zula'daki artı durumu olsa değerdi. Ben oyunu şu an kitlesinden dolayı oynamam ve zaten yavas yavas bitiyor oyun. Öyle kasilacak bir oyunda değil zaten, arada 1 maç atmaya değer belki. Eee, peki sizler ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun 2016-2018 dönemi çok iyiydi sonra bozdu bayağı.

Düzgün oynayan kalmadı oyunda, herkes kolsuz ve oynamayı bilmiyor. Eline ilk defa telefon almışlar giriyor oyuna artık.

Dostlar merhaba. 2024 oldu. Oyunu yeni indirdim eskiden kalma bir hesabım varmış, Master falan. Zamanında şarjda bile saatlerce oynadığım oyun çok değişmiş ve kitlesi çok toxic. Ne zaman maça girsem küfür etmeyen birisi yok. Saçma sapan +18 odaları açan falanda oluyor. Destek desen oyundan haberi yok, hileleri banlamaları birkaç ay sürüyor. Ama kredi fiyatlari cok uygun. Yani 350 TL versen hesabin iyi olur. Ama ben sahsen vermezdim skinler saçma, Zula'daki artı durumu olsa değerdi. Ben oyunu şu an kitlesinden dolayı oynamam ve zaten yavas yavas bitiyor oyun. Öyle kasilacak bir oyunda değil zaten, arada 1 maç atmaya değer belki. Eee, peki sizler ne düşünüyorsunuz?
Eskiden bende oynardım güzel oyundu.

2017'de başlayıp 2020'ye kadar deli gibi oynamıştım 3 yılım o oyunla geçti dopdolu hesabım var şuan giriyorum hiç sarmıyor. Artık eskidi maalesef.

Arada oynanır. Ben oynuyorum. Sarıyor ama oyun bitmiş yani. Eskiden desen almak daha kolayken şu an zor olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba. 2024 oldu. Oyunu yeni indirdim eskiden kalma bir hesabım varmış, Master falan. Zamanında şarjda bile saatlerce oynadığım oyun çok değişmiş ve kitlesi çok toxic. Ne zaman maça girsem küfür etmeyen birisi yok. Saçma sapan +18 odaları açan falanda oluyor. Destek desen oyundan haberi yok, hileleri banlamaları birkaç ay sürüyor. Ama kredi fiyatlari cok uygun. Yani 350 TL versen hesabin iyi olur. Ama ben sahsen vermezdim skinler saçma, Zula'daki artı durumu olsa değerdi. Ben oyunu şu ankitlesinden dolayı oynamam ve zaten yavas yavas bitiyor oyun. Öyle kasilacak bir oyunda değil zaten, arada 1 maç atmaya değer belki. Eee, peki sizler ne düşünüyorsunuz?

Standoff 2 var, ona benzer çok aktif ve çok iyi diyorlar bir dene derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı