Critical process died ve unexpected Store exception

İşletim sistemi
Windows 10

Mozzbily

Hectopat
Daha fazla  
Hemen konuya giriyorum PC'mi yaklaşık 1 yıl önce aldım, son 5 gündür mavi ekran yiyorum. Scannow tarzı şeyleri denedim, virüs de yok ve belirli bir oyun oynarken olmuyor hiçbir şey yapmasam dahi yiyorum ve mavi ekrandayken yüzde 0'da kalıp anakart ayarlarına gidiyor. Windows'a dönmüyor Windows'a dönüp düzelmesi için PC'min arkadan gücünü kapatıp açamam gerekiyor. Hemen hemen günde 1-2 defa yiyorum ilk yediğim hatalar critical proccesken son yediklerim unexpected Store exeption ne yazık ki (muhtemelen yüzde 0'da kalıp ana karta ayarlarına attıgı için) minidump dosyamda yok çaresiz bekliyorum, en garibime giden şeyse bilgisayarı 1 sene kullanıp şimdi başlaması. Not: PC experti değilim çok bilgili olmadığımı da bilmenizi istiyorum Not2: Windows'u güncelledim driverı mı güncelldim bir tek BIOS'umu güncellemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum mavi ekran sebebimi ama şöyle bir güncelleme var:
mavi ekranın sebebi olacağını sanmıyorum ama sorayım dedim

Bu arada SSD fps drop a sebebiyet olur mu? bir aralar sebebini anlamadığım şekilde fps drop yiyordum

Olabilir. SSD'niz kronik sorunlu olduğu için drop yeme ihtimaliniz yüksek. O sürücüsü yüklenmeyen bir aygıt mavi ekrana sebep olmaz diye düşünüyorum.
Bilmiyorum alakası var mı ama sadece başlarda critical process died alıyordum sonra sürekli storage lı olan hata kodunu almaya başladım ama dün en son ve az önce yediğim mavi ekranda uzun süre sonra critical process died çıktı var mı acaba alakası bir şeyle? SSD yi garantiye göndereceğim umarım mavi ekran çözülür çünkü hem oynadığım oyunları hem dersleri zehir ediyor.

SSD'ye ölüm testi yapın 1-2 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…