Critical Strike ve Ability Power

Promisses

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2010
Mesajlar
275
Makaleler
1
Yer
Veni Vidi Vici
Arkadaşlar oyundaki oyuncular hemen hemen her Hero'ya Ability Power yapıyor. Fakat benim görüşüm Critical Strike daha çok damage vuruyor. Sizce AP mi Critical Strike mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hero'dan Hero'ya göre degişir bence. Mesela gidip de Ryze'a AD yakışmaz derim. Ama Master Yi'ye yakışır derim. :) Bence ikisi de kullanana gore degişir. (Bkz. Skill Shot'ını kullanamayıp, AD abanan Kennen.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım AD'den beslenen Hero'lardan söz ediyor. Shaco'ya Abilty giden kullar gördüm. :( Skill'lerin neyle beslendiğiyle alakalı tamamen. Ama Critic'ten önce kesinlikle saglam bir AD'ye sahip olunmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Shaco zaten Q ile Critical vuruyor. Basic arttırdığın zamanda durdurulamaz olur.(du) Nerf'ten önce, Nerf'ten sonra oynamadım.. Master Yi'ye karşı düşüncelerim çok farklı...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Shaco'ya AP gidilmesinden yanayım. Sheen alıp Mejai Soulstealer aldıktan sonra 1-2 kill alırsak, zaten otomatik Fed oluyoruz. E çok fazla vuruyor ama AP gidip Q Skill'line veren kullar da var. :D Onlar Feed'liyor. AD Shaco'da güzel. Ama artık Nerf geldi. Q artık 3.5 saniye Cooldown'da kalıyor. Box koyunca gidiyor falan. :D Son bir ekleme, AP Shaco Team Fight'larda Ulti'si patlayınca çok güzel Damage vuruyor. O küçücuk Box 200 Magic Damage vuruyor 1 vuruşta. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı