"CRITICAL_PROCESS_DIED" hatası nedir?

ekim585

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Vengeance RGB Pro 16 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro
Ekran kartı
XFX RX 580
Anakart
Prime B450M-A
İşlemci
R5 3600X
Minidump dosyası oluşmuyor veya ben bulamadım ama cok arastırdım bakamdıgım yer kalmadı dıyebılırım. Oyun oynarken oluyor mavi ekran.

Hocam bıraz uzun surdu kusura bakma başka bir ekran kartı bulmam zaman aldı başka ekran kartı taktım sorun hala devam edıyor kartı baska PC test ettım kartta sorun yok.

Sıfırladım bu arada PC'yı.

Çökme devam edıyor farklı bir ekran kartı takılı hala DMP yok.

Tekrardan merhaba dostum, Prime95 testi yapar mısın?

Link alabılırmıyıım Prime95 ındırdım ama başka bir şey cıktı.

Hangisini yapmamı önerirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-21 234525.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-21 234525.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hangı mod.

Tetsı yaptım mavı ekran yedım fakat ekran kartını devre dısı bırakıp tekrar yaptım sorunsuz 15 dk devam ettı.

DDU ile ekran kartı surucunu kaldır sistemi yeniden başlat AMD'nin sitesinden tekrar yükle sistemi yeniden başlat.

Hangı mod.

Tetsı yaptım mavı ekran yedım fakat ekran kartını devre dısı bırakıp tekrar yaptım sorunsuz 15 dk devam ettı.
Geç cevap için çok özür dilerim.

DDU ile ekran kartı surucunu kaldır sistemi yeniden başlat AMD'nin sitesinden tekrar yükle sistemi yeniden başlat.

Geç cevap için çok özür dilerim.

Geç cevap için üzgünüm fakat kasayı komple söktüm tekrar topladım temızleyıp düzgün bir şekilde az once tekar FurMark testi yaptım 5dk ve herhangı bir mavi ekran almadım. Ne diyosun bu duruma.

Geç cevap için üzgünüm fakat kasayı komple söktüm tekrar topladım temızleyıp düzgün bir şekilde az once tekar FurMark testi yaptım 5dk ve herhangı bir mavi ekran almadım. Ne diyosun bu duruma.
Dostum ekran kartı yüzünden mavi ekran aldığın belli çünkü bak devre disi bıraktığın zaman almıyorsun o yüzden sürücüyü guncellemeni öneririm. Bu arada kabloları yanlış takmış olabilirsin kasayı yeni topladiysan ondan alıyor olabilirsin tekrar toplayıp doğru yere takınca vermemiştir senden isteğim son kez furmark ve prime95 yap sonra mavi ekran almazsan çözüldü diyebiliriz. Alırsan ddu yöntemini dene.

Birde otomatik bellek dökümü yaptıktan sonra oluşan memory.dmp yolla.

Son düzenleme:
Hocam tekrar selamlar. Sorunu buldum en sonunda. Sorun M.2 SSD kaynaklı. Windows'u normal bir SSD'ye kurdum ve mavi ekran sorunu çözüldü. M.2 SSD'ye oyunları kurdum ama M.2 SSD oyuna girdiğim zaman zorlandığında kapanıyor. Oyun kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştığımda 'bulunamadı' tarzı şeyler yazıyor. DMP dosyası oluşmuş, paylaşıyorum şimdi. Sorunun sokette mi, SSD'nin kendisinde mi olduğunu bilmiyorum. SSD'yi daha yeni aldım, umarım onda değildir.

Hocam tekrar selamlar. Sorunu buldum en sonunda. Sorun M.2 SSD kaynaklı. Windows'u normal bir SSD'ye kurdum ve mavi ekran sorunu çözüldü. M.2 SSD'ye oyunları kurdum ama M.2 SSD oyuna girdiğim zaman zorlandığında kapanıyor. Oyun kapanıyor ve tekrar açmaya çalıştığımda 'bulunamadı' tarzı şeyler yazıyor. DMP dosyası oluşmuş, paylaşıyorum şimdi. Sorunun sokette mi, SSD'nin kendisinde mi olduğunu bilmiyorum. SSD'yi daha yeni aldım, umarım onda değildir.

@Jellyel7

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı