"CRITICAL_PROCESS_DIED" hatası nedir?

ekim585

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Vengeance RGB Pro 16 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro
Ekran kartı
XFX RX 580
Anakart
Prime B450M-A
İşlemci
R5 3600X
Minidump dosyası oluşmuyor veya ben bulamadım ama cok arastırdım bakamdıgım yer kalmadı dıyebılırım. Oyun oynarken oluyor mavi ekran.

Ekran görüntüsünü bakıp attım benim görmediğim bir şey mi var acaba.

Dostum minidump dosyalarını inceleyemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim ancak DDU ile ekran kartını sil sistemi yeniden başlat ekran kartı driverini yükle sistemi yeniden başlat tekrardan. Denemiş olursun en azından, dene.

Dostum minidump dosyalarını inceleyemediğim için bir şey söyleyemeyeceğim ancak DDU ile ekran kartını sil sistemi yeniden başlat ekran kartı driverini yükle sistemi yeniden başlat tekrardan. Denemiş olursun en azından, dene.

Ben bunu dün yaptım driverı yanlış indiriyor olabilme ihtimaline karşı senin yapabilecek bir şeyin var mı rica etsem.

Hocam minidump klasörüne bakıyorsunuz değil mi?
1721337655846.png
1721337665997.png

Hocam şu şekilde bir dosya bir de memory.dmp var ama tarıh eskı ıcıne baktıgımda şu an kurulu olmayan programla alakalı size de gönderiyim isterseniz bakın ayrıca minidump dosyası boş durumda.

Hocam minidump klasörüne bakıyorsunuz değil mi?

Ayrıca CCleaner, disk temizleme falan yapıyor musunuz?

Mavi ekranı hangi oyuna girdiğinizde alıyorsunuz?

@ekim585

CCleaner hiç yapmadım
Oynadığım bütün oyunlarda alıyorum.

Eki Görüntüle 2257222Eki Görüntüle 2257223
Hocam şu şekilde bir dosya bir de memory.dmp var ama tarıh eskı ıcıne baktıgımda şu an kurulu olmayan programla alakalı size de gönderiyim isterseniz bakın ayrıca minidump dosyası boş durumda.
CCleaner, disk temizleme falan yapıyor musunuz?

Mavi ekranı hangi oyuna girdiğinizde alıyorsunuz?

Eki Görüntüle 2257222Eki Görüntüle 2257223

CCleaner hiç yapmadım
Oynadığım bütün oyunlarda alıyorum.
Mesela hangileri?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı