CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

Alperellow

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Sadece 16GB olduğunu biliyorum
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX1050
İşlemci
Intel® Core™ i7-7700HQ
Yaklaşık 2 hafta önce bilgisayarımda WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR mavi ekran hatası alıyordum, birkaç işlem yaptım ama düzelmedi, arkadaşımın tavsiyesi üzerinde boot ve BIOS'a falan girip düzeltmeyi denedim ama olmadı. Ondan sonra da INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE hatası aldım ve artık bıkıp bilgisayarı kişisel dosyalarımı koruyacak şekilde sıfırladım. Google, Discord gibi uygulamaları geri yükledim. Son birkaç gündür ya da neredeyse 1 haftadır Google Chrome'da video izlerken ya da herhangi bir şey yaparken bilgisayarım bir anda donmaya başladı ve bunun sonucunda ise CRITICAL_PROCESS_DIED hatasını almaya başladım. Sadece bir kez Google'da değilken oldu bu hata. Onun dışında hep Google'dayken oldu. Google'ı silip tekrar yüklemedim çünkü çözeceğini çok düşünmedim. Bu sitede bu sorunu yaşayan çok kişi varmış ve çözüm olarak driver güncelleştirmeleri gibi çözümler sunulmuş, ekran kartı sürücüm güncel. Aygıt yöneticisnde de hiçbir aygıtın yanında sarı ünlem çıkmıyor. Minidump dosyalarının paylaşılması istenmiş, benim C:\Windows\Minidump'ımda ise sadece bu dosya var.

cats.jpg

CCleaner kullanıyorum ama ben basmadan tarama yapıp dosya siliyor mu emin değilim. Ne yapmam gerek sizce... Ne olur yardım edin.

Dostum yaşadıklarının bire bir aynısını yaşadım çözüm bulduysan paylaşır mısın?

Yeni konu acabilirsiniz, herkesin sorunu ayni olmayabiliyor. Mesela arkadasin sorunu belki de RAM kaynakliydi, bilemeyiz yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı