Çözüldü CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
RAM
8x2 16 GB Kingston Valure RAM 2666 MHz 15 CL 1.25V
Ekran kartı
GTX 1650 + UHD 630
İşlemci
i5-9300H
Arkadaşımla Discord üzerinden görüntülü konuşurken durduk yere başlıktaki hatayı yedim. Neden olur bu? Yardımcı olur musunuz?

Hiç bilen yok mu cidden koca sosyalde? Çoğunun konusuna cevap geliyor bir de. 🥲

Son düzenleme:
Çözüm
Tamamdır o halde. Sıklaşırsa bu sorun yeni dosyaları gönderirsin inceleriz. Hata'da dediğim gibi disk kaynaklı fakat 1 kez almışsın.
Tekrar söylüyorum; analiz edebilecek biri varsa analiz edebilir mi? Yani tamam yardımcı olmak istiyorsunuz bir şey demek istemiyorum da kelimeleri yazıp sonuçları bana söylemeniz beni çözüme ulaştırmıyor.

en kötü bir kontrol etsin hocam bilgisayar doktoru birini arıyorum konuya etiketleyeceğim benim bilgim yetmez çok
Zaten kontrol ettim?

Tekrar söylüyorum; analiz edebilecek biri varsa analiz edebilir mi? Yani tamam yardımcı olmak istiyorsunuz bir şey demek istemiyorum da kelimeleri yazıp sonuçları bana söylemeniz beni çözüme ulaştırmıyor.

Zaten kontrol ettim?
Kontrol ettiğinizi anladık yahu.

@Vavien. @333365 Hocam siz anlar mısınız bu konudan olmazsa anlayan birini etiketleyebilir misiniz.

Hocam sorun devam ediyor mu? Yoksa hiç bakmadınız mı? @EkmekArasiHDD
Sorun hocam sadece o saatte oldu. Normalde mavi ekran yiyen biri değilim. Discord'da arkadaşla görüntülü konuşup ekranımı paylaşıyordum ki pat diye ekran maviye dönüp hata verdi yeniden başladı.

Ama neden durduk yere hata yedim anlamadım. Bilgisayarımda virüs olmadığına da eminim zaten. Ters bir program da kurulu değil.

Eğer sebebini bulabilirsem bir daha almam diye düşünüyorum.

Sorun hocam sadece o saatte oldu. Normalde mavi ekran yiyen biri değilim. Discord'da arkadaşla görüntülü konuşup ekranımı paylaşıyordum ki pat diye ekran maviye dönüp hata verdi yeniden başladı.

Ama neden durduk yere hata yedim anlamadım. Bilgisayarımda virüs olmadığına da eminim zaten. Ters bir program da kurulu değil.

Eğer sebebini bulabilirsem bir daha almam diye düşünüyorum.

Hocam peki önceden ekran paylaşırken bilgisayar falan donuyor muydu?

Belki zorluyordur diye düşündüm.

@claus

Hocam peki önceden ekran paylaşırken bilgisayar falan donuyor muydu?

Belki zorluyordur diye düşündüm.

@claus
Hayır. Daha öncesinden 1080p60 yayın açıp oyun da oynadım kaç kez ve zorlanmadı bile. Oyun bilgisayarım var yani öyle dandik de değil eski de değil hiç.

Sanırım kimse bilmiyor ki yardım gelmemiş. Yine de teşekkürler sosyal.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı