- RAM
- HyperX Fury 3200 CL16 /Turbox 2400 CL17
- SSD veya HDD modeli
- Pioneer APS S3l3nN 240
- Ekran kartı
- XFX RX570 4GB
- Anakart
- MSI H310M Pro-VDH Pplus
- İşlemci
- i3 9100
Sorunum görselde göründüğü gibidir. New World oyununu oynarken mavi ekran hatalari almaya başladım. Oyun oynarken PC kilitleniyor ve mavi ekran verip reset atıyor. Daha sonrasında beni direkt olarak BIOS menüsüne yönlendiriyor. Sorunu bir türlü çözemedim. PC'yi götürdüğüm kısınma sorunun RAM'de olduğunu belirtti (Turbox 2400MHz), ben de yeni RAM olarak önerisi üzerine (HyperX 3200MHz) aldım. İkisini beraber taktiğim zaman sistem düzgün çalıştı fakat bir süre sonra bu hata ile tekrarı karşılaşmaya başladım Memtest yapmama rağmen. RAM'lerde sıkıntı yok. SSD'den şüphe etmeye başladım çünkü beni BIOS ekranına attığı zaman SSD portları boş görünüyor. Ayrıca sorunun PSU kaynaklı olabileceğini söyleyenler de var. Sıkıntının neyde olduğunu bir anlayabilsem...
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Ayrıca sistemin oyunu kaldıramayacağı düşüncesi ile GeForce NOW aldim fakat günde bir defa CRITICAL_PROCESS_DIED hatasını yemezsem olmazsa olmazim oldu. Benden daha düşük sistemle bu oyunu hem kendi sisteminden hem de GeForce NOW üzerinden oynayan arkadaşlarım var. Şans ya, sorun geldi beni buldu
Ayrıca sistemin oyunu kaldıramayacağı düşüncesi ile GeForce NOW aldim fakat günde bir defa CRITICAL_PROCESS_DIED hatasını yemezsem olmazsa olmazim oldu. Benden daha düşük sistemle bu oyunu hem kendi sisteminden hem de GeForce NOW üzerinden oynayan arkadaşlarım var. Şans ya, sorun geldi beni buldu
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: