CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

xaisel

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3000 mhz
Anakart
a520m s2h
İşlemci
r3 2200g
İki kere mavi ekran verdi, hata kodu CRITICAL_PROCESS_DIED yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Bir de HD Tune Pro ile diski teste sokun sonuçları buraya atabilir misiniz?

HD Tune ile daha yeni test yapmıştım HDD'den şüphelendiğim için quick scan kapalı şekilde bütün boşluklar yeşil çıkmıştı health kısmında ise bir sorun yok fakat HDD'de hız sorunu var bazen HDD'deki dosyalar açılmıyor.

HD Tune ile daha yeni test yapmıştım HDD'den şüphelendiğim için quick scan kapalı şekilde bütün boşluklar yeşil çıkmıştı health kısmında ise bir sorun yok fakat HDD'de hız sorunu var bazen HDD'deki dosyalar açılmıyor.

Bir de quickscan seçeneği aktif değilken tarayınız quick scande sorun olsa bile bulamama ihtimali var.

Kusura bakmayın yanlış okumuşum.
Memtest sonuçlarında hata çıkmazsa şurdaki yönergeleri uygulamayı deneyin:

RAM testi şu an sorunsuz gidiyor 4. aşamada. HDD bazen içindeki yüklü oyunları açmıyor dosya gezginine atıyor bağlantısı kopuyor da olabilir mavi ekran onunla alakalı olabilir mi HDD'yi düzeltmenin bir yolu var mı?

RAM testi şu an sorunsuz gidiyor 4. aşamada. HDD bazen içindeki yüklü oyunları açmıyor dosya gezginine atıyor bağlantısı kopuyor da olabilir mavi ekran onunla alakalı olabilir mi HDD'yi düzeltmenin bir yolu var mı?

Eğer RAM testinde bir hata çıkmazsa son çare format atmak sistem dosyaları da bozulmuş olabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_20230114_154117.jpg
    IMG_20230114_154117.jpg
    183 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı