CRITICAL_PROCESS_DIED ve SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mamaq551

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Gskill ripjawvs 8x2 cl16 3200 mhz
SSD veya HDD modeli
Sandisk 240 gb ssd 1 tb wd hdd
Ekran kartı
Rx550 4gb
Anakart
Asus prime b450m A II
İşlemci
Ryzen 5 1600 six core processor
Arkadaşlar merhaba öncelikle başlıkta da ilettiğim gibi CRITICAL_PROCESS_DIED ve SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatalarını alıyorum. Bugün bilgisayara bakıyordum ardından yemek yemeye gitmiştim geldiğimde bilgisayar kendi kendine yeniden başlamıştı bende açtım bilgisayarı oyuna tıkladığımda CRITICAL_PROCESS_DIED hatasını aldım tekrarda bu şekilde 2,3 kez devam etti onrasında sistemi onar demiştim, onarılmamıştı bilgisayarı başlat dediğimde bu sefer SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası almaya başladım ve daha da bilgisayarı açmadım. Bilgisayarı şu an açamıyorum minidump dosyasını paylaşamıyorum bu olay canımı iyice sıktı yardımcı olabilecekler var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250115_001154_569.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 21
Bende de vardı bu. Ben Windows 10'u tekrar indirdim ve düzeldi.

Merhaba bende de aynı sorun şu an var çözebildiniz mi? Güvenli moda giriş yapamıyorum sadece mavi ekran.

Merhaba öncelikle, o sorunu çözemedim soeun giderden bilgisayarı sıfırlamaya tıklıyorum fakat soeun gider ekranına tekrar yönlendiriyordu ben de CMD'den diskleri biçimlendirdim şimdi ise karşıma.
An operating System wasn't found. Try disconnecting any drives that don't contain an operating System.
Hatası veriyor galiba Windows'u yüklediğimde düzelecek sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…