CRITICAL_PROCESS_DIED Windows 10 Mavi Ekran Sorunu

BlackSea57

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
Sistemimde 1 SSD 1 HDD var HDD'yi depo maksatlı kullanıyorum. Oyunlarımı falan koyuyorum. Sorun şu arası oyun oynarken HDD birden kendini kapatıyor. HDD'den SSD'ye dosya aktarımı yaparken de %1 veya %3 (oranlar değişebiliyor) donuyor ve bir süre sonra (tahmini 1 dakika kadar) Windows mavi ekran veriyor ve CRITICAL_PROCESS_DIED hatası veriyor. İnternette araştırdım fakat çözüm bulamadım. Bir kaç sitede minidump dosyasının paylaşılması istenilmiş. Ben şimdiden paylaşıyorum anlayan arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum. Minidump.rar

Not:
Son olarak az önce HDD deki dosyayı USB 3.0 a attım 23GB boyutunda hiçbir sorun olmadı sonrasında tekrar HDD den SSD ye kopyalama yaptım %0 da dondu ve CRITICAL_PROCESS_DIED uyarısını verip bilgisayarı resetledi. Bilgisayar açıldığında BIOS'a gönderdi otomatik SSD görünmüyordu HDD görünüyordu. Bilgisayarı komple kapatıp tekrardan başlattım (reset değil) sonrasında SSD ve HDD görünür oldu.

Deamontools kaldır, VPN uygulama ve programlarını kaldır, LG veya Logitech sürücülerini güncelle, İNTEL yazılımlarını kaldır, Chipset güncelle.
Memtest yapıp HDtune ile HDD ve SSD'yi error scan yap sonuçları paylaş.

Sıfır windows 10 kurulumu yaptım. Driverlar tam olarak yüklü hepsi güncel hdtune ile tarama bitince paylaşacağım. Memtest windows 10 da yapılmıyor die biliyorum. Baya araştırdım fakat bulamadım.

Taramaları yaptım fakat bu Memtest86 sonuçlarının dosya hali var mı bilmiyorum fotoğraflarını ekledim. Dosya hali var ise onları da ekleyebilirim.

Dosya Ekleri

• HDD.png
    HDD.png
    53,4 KB · Görüntüleme: 102
  • SSD.png
    SSD.png
    45,5 KB · Görüntüleme: 92
  • Memtest 1.jpg
    Memtest 1.jpg
    165,7 KB · Görüntüleme: 97
  • Memtest 2.jpg
    Memtest 2.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 85
Yaparım sorun değil sorun çözülür umarım canımı çok sıkıyor.

Testleri tamamladım. HDD'nin Error Scan testini yaparken aynı mavi ekranı 1 2 kere aldığım için uzun sürdü ama sonuçlar temiz sanırım.

Dosya Ekleri

• HDD Error Scan.png
    HDD Error Scan.png
    39,6 KB · Görüntüleme: 106
  • HDD Health.png
    HDD Health.png
    44,3 KB · Görüntüleme: 92
  • SSD Error Scan.png
    SSD Error Scan.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 197
  • SSD Health.png
    SSD Health.png
    52,4 KB · Görüntüleme: 84
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı