jrsentinel
Kilopat
Onaylanmıştı sipariş. Bugün baktığımda iptal edildiğini gördüm.Kargoda şuanda. Senin kargoya verildikten sonra mı iptal edildi?
Onaylanmıştı sipariş. Bugün baktığımda iptal edildiğini gördüm.Kargoda şuanda. Senin kargoya verildikten sonra mı iptal edildi?
Öyle bir şey olursa amazonun canını okurum gibime geliyorOnaylanmıştı sipariş. Bugün baktığımda iptal edildiğini gördüm.
Şimdi amazonla görüştüm de kartım yurtdışı alışverişine kapalı olduğundan ödemem iptal edilmiş hiç de buna dair mail almadım. Kaçırdık güzelim fırsatı. Alanlara hayırlı olsunÖyle bir şey olursa amazonun canını okurum gibime geliyor![]()
Kargoda şu anda. Senin kargoya verildikten sonra mı iptal edildi?
Yok hayır normal gönderim seçtim. (Prime abonesiyim)Hocam merhaba. Ben de aynı gün sipariş verdim. Benim ürün henüz kargolanmadı. Acaba siz standart gönderim dışında hızlı kargo mu seçtiniz?
CL 14 yaparsınız. Ben öyle kullanıyorum.Daha gelmedi hocam bekliyorum. OC yapamıyacam ben. Anakart msi pro h610m-b 3200 den yukarı çıkamam bildiğim kadarıyla.
3733 Mhz CL 15 te kullanıyorum. 1,43v. Akşama değerleri paylaşacağım.Ürünü teslim edilip OC yapan var ise değerlerini paylaşabilir mi? @Gugar61 @teslabobine
Sizde değerleri paylaşır mısınızCL 14 yaparsınız. Ben öyle kullanıyorum.
Alt timinglere falan çok uğraşmadım ben. O yüzden iyi değerler değil benimkiler.3733 Mhz CL 15 te kullanıyorum. 1,43v. Akşama değerleri paylaşacağım.
Sizde değerleri paylaşır mısınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.