Crucial BX500 vs Hi-Level Ultra SSD

bysuvari

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

İki model arasında kaldım ve SSD için 190 TL'ye kadar bütçe ayırdım. Malum her ay kredi kartıma önceki aldığım parçaların taksitlerini ödüyorum. Eğer ikisi de dandik derseniz başka indirimler kovalayım.

Kullanmak olduğum ADATA SU650 120GB SSD gayet memnunum fakat alan yetersiz kalmaya başladı. Sata 3 destekli laptopla kullanıyorum. Bu iki modelden biri ADATA altında kalıp beni mutsuz etmez değil mi?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 6 yaşındaki Laptop'um için aldım BX500'ü çok hızlı bir SSD. 5-6 SN'de açılıyor şu an laptop. Tavsiye ederim. Zaten güvenilir bir marka.
Bu fiyata kaçırma bence.
Laptop 6 yaşında bu arada güncel PC'de daha yüksek performans alabilirsiniz.
Bu arada sınıfının en hızlısı 6 tane SSD ile kıyaslamasını incelemiştim almadan önce.

Dosya Ekleri

• ssd.PNG
    ssd.PNG
    13,5 KB · Görüntüleme: 190
Bugün 6 yaşındaki Laptop'um için aldım BX500'ü çok hızlı bir SSD. 5-6 SN'de açılıyor şu an laptop. Tavsiye ederim. Zaten güvenilir bir marka.
Bu fiyata kaçırma bence.
Laptop 6 yaşında bu arada güncel PC'de daha yüksek performans alabilirsiniz.
Bu arada sınıfının en hızlısı 6 tane SSD ile kıyaslamasını incelemiştim almadan önce.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı