- Makaleler
- 2
Daha fazla
Bir ara bana şöyle açıklamışlardı ;Arkadaşlar rica etsem bir DRAM'ı bana açıklayabilir mi? Internette yazınca edebiyat türü çıkıyor. Bunun için ayrı konu açmak istemedim bu konuyu kirlettiysem özür dilerim. @292469 RGB modelinde DRAM olduğunu söyleyince aklıma geldi.
Sen SSD ile dosya aktarımı yaparken genelde hız düşüşü yaşarsın hız HDD hızlarına düşebilir. Ama DRAM sayesinde hız hep stabil kalıyor.
Arkadaşlar rica etsem bir DRAM'ı bana açıklayabilir mi? Internette yazınca edebiyat türü çıkıyor. Bunun için ayrı konu açmak istemedim bu konuyu kirlettiysem özür dilerim. @292469 RGB modelinde DRAM olduğunu söyleyince aklıma geldi.
BX500 önermem, pek alınası değil.Merhabalar, şu anda sistem diski olarak (C diski) kullandığım SSD Samsung 120 GB 750 Evo. Artık 120 GB yeterli olmadığı için yeni bir SSD almayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm SSD modelleri şunlardır, Crucial 240GB BX500, Kingston 240GB HyperX Fury 3D veya Kingston 240GB HyperX Fury RGB. Aklımda ki SSD modelleri bunlardır. Şimdiden tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 713629
Tek fark isimleri diye biliyorum.
Eki Görüntüle 713637
Eki Görüntüle 713638
@Erdem Temelli WD Blue'ya o kadar verme, o kadara çıkınca MX500 alınıyor artık.
Bence 100 TL daha koyup bunu al.Mağazaya gidip almak istediğimden dolayı Vatan Computer'dan Kingston 240GB HyperX RGB'de karar kıldım gibi fakat WD ile arasında hız ve sıcaklık farkı varsa WD sipariş verebilirim. Sizce?
Anladığım kadarıyla düşündüğüm 3 SDD'de pek iyi değil. O zaman onlara para vereceğime yarın almam 1 hafta sonra alırım Samsung.Bence 100 TL daha koyup bunu al.
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben daha bugün laptop'a taktım 860 Evo'yu. Böyle bir şey yok, uçuyor laptop. Şimdiden hayırlı olsun.Anladığım kadarıyla düşündüğüm 3 SDD'de pek iyi değil. O zaman onlara para vereceğime yarın almam 1 hafta sonra alırım Samsung.
Samsung 860 EVO'da karar kırdım almışken iyisini alayim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.