Aberforth.
Hectopat
Şuanki hali Aida ns olarak 57.7 felan çıkıyo daha kötü. Yapmamızdaki sebep nedir neyi test edicez. Sorgulamadan da yapmak istemiyorum o zaman öğrenmiş olmuyorumCycle'i 25 yap configden.
Şuanki hali Aida ns olarak 57.7 felan çıkıyo daha kötü. Yapmamızdaki sebep nedir neyi test edicez. Sorgulamadan da yapmak istemiyorum o zaman öğrenmiş olmuyorumCycle'i 25 yap configden.
Ns degeri degiskenlik gösterir bir kac kere yapsaydin.Şuanki hali Aida ns olarak 57.7 felan çıkıyo daha kötü. Yapmamızdaki sebep nedir neyi test edicez. Sorgulamadan da yapmak istemiyorum o zaman öğrenmiş olmuyorumcevabını beklerken de 25 cycle başlattım.
5-10 kere yaptim min 57.7 gördüm. Eski ayarlarda 56.6 görüyorum.Ns degeri degiskenlik gösterir bir kac kere yapsaydin.
Test devam ediyor 8. Cycle da hala error çıkmadı.Ns degeri degiskenlik gösterir bir kac kere yapsaydin.
Birde alt değerler senin aynı değerlerin değil önceki ssime bakarsanNs degeri degiskenlik gösterir bir kac kere yapsaydin.
Direk senin ayni ayarları denedim bootlamadiNs degeri degiskenlik gösterir bir kac kere yapsaydin.
@deadfellow yok ne yaparsam yapayım benim tRCDRD, tRC ve tRFC düşmüyo o yüzden verdiğin o clkdrvstr'yi 60, AddrCmrSetup 56 yapıp benim 3800 CL15i 1T yaptım böyle sıkıntı olur mu kullansam.Ns degeri degiskenlik gösterir bir kac kere yapsaydin.
Herhangi bir sıkıntı olmaz kullanabilirsin.5-10 kere yaptim min 57.7 gördüm. Eski ayarlarda 56.6 görüyorum.
Test devam ediyor 8. Cycle da hala error çıkmadı.
Birde alt değerler senin aynı değerlerin değil önceki ssime bakarsan
Direk senin ayni ayarları denedim bootlamadi
@deadfellow yok ne yaparsam yapayım benim tRCDRD, tRC ve tRFC düşmüyo o yüzden verdiğin o clkdrvstr'yi 60, AddrCmrSetup 56 yapıp benim 3800 CL15i 1T yaptım böyle sıkıntı olur mu kullansam.
10dklık 1usmus yaptım yarın 25 cycle yaparım.
Bu şekilde error yemezken bugün 1usmus 4. cycleda error yiyorum neden sence? tTWRS ve tWTRLyi de 4 ve 8e çevirdim yine aynı. Aynı ayarlar ile dün yemezken bugün neden yiyorum anlamadım.Herhangi bir sıkıntı olmaz kullanabilirsin.
Memory Training & DIMM sıcaklıkları. Oda sıcaklığındaki değişim vsvsvs bir çok değişken var.Bu şekilde error yemezken bugün 1usmus 4. cycleda error yiyorum neden sence? tTWRS ve tWTRLyi de 4 ve 8e çevirdim yine aynı. Aynı ayarlar ile dün yemezken bugün neden yiyorum anlamadım.
Tamadır deniyorum şimdi. Attığım ayarlar ile hiçbir oyunda mavi ekran felan da yemedim şaşırdım.Memory Training & DIMM sıcaklıkları. Oda sıcaklığındaki değişim vsvsvs bir çok değişken var.
Cold boot atıp tekrar yap testleri.
Bu arada cold boot dediğin tam olarak nedir?Memory Training & DIMM sıcaklıkları. Oda sıcaklığındaki değişim vsvsvs bir çok değişken var.
Cold boot atıp tekrar yap testleri.
Bilgisayarı her kapatıp açtığında BIOS senin değiştiremediğin alt zamanlamaları otomatik olarak değiştirir. Bu IMC sıcaklığı & BIOS karakteristiğine bağlıdır.Tamadır deniyorum şimdi. Attığım ayarlar ile hiçbir oyunda mavi ekran felan da yemedim şaşırdım.
Bu arada cold boot dediğin tam olarak nedir?
Bende Türkçe çevirisini düşünüp pcyi kapatıp bekliyordum ama daha farklı bir anlamı vardır diye sormak istedim teşekkürler.Bilgisayarı her kapatıp açtığında BIOS senin değiştiremediğin alt zamanlamaları otomatik olarak değiştirir. Bu IMC sıcaklığı & BIOS karakteristiğine bağlıdır.
Cold Boot dediğim şey ise bilgisayarı komple kapatıp biraz bekledikten sonra tekrar başlatmak.
Kısacası memory trainingi tekrar yapmasını sağlıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.