Crucial RAM'e nasıl OC yapılır?

2666 olur hocam. Yazdıklarımı deneyin. Ve kesinlikle yapmanız lazım 1300MHz berbat. İmzanızı görmedim.

Hocam nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz? BIOS girmeye vs korkuyorum.
2666 olur hocam. Yazdıklarımı deneyin. Ve kesinlikle yapmanız lazım 1300MHz berbat. İmzanızı görmedim.

Bir de anakartım destekliyor mu desteklemiyor mu bilmiyorum size söylesem bakar mısınız anakartıma?

Hocam nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz? BIOS girmeye vs korkuyorum.
Hocam korkmaya hiç gerek yok. Girmesini bilmiyorsanız şöyle açıklayım. Bilgisayar açılmadan önce bir ekran belirir ve del, f2, f9 hangisi varsa ona hızlıca basın. Basamadıysanız tekrar deneyin açma tuşuna bastığınız anda tuşa abanın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3.dakikaya gelin sonrası basit zaten.

2400'den 2666 olacaksa hayır. Ama yine de yapmanız tavsiyemdir. Aradaki farklara bakmak için AIDA64'ün içinde araçlar kısmında işlemci önbelleğini ve bellekleri test eden uygulama bulunmakta. Onunla farkı görebilirsiniz.

Hocam 1300 MHz'de kullanıyormuşum bu zamandır hiç farkında değildim 2666'a çekeceğiz şimdi inşallah.

Discord versem kamera vs açsam beraber yapsak olur mu telefondan? Ben yine de tek yapamıyorum pcmi bile abim yaptı.
Tedirginliğe gerek yok. Sabah abiniz yapabilir. Müsait olmadığım için malesef teklifinizi kabul edemiyeceğim. Telefonunuzdan yazdıklarımın fotoğrafını çekin ve uygulayın. Basit olduğunu görüceksiniz.

Tedirginliğe gerek yok. Sabah abiniz yapabilir. Müsait olmadığım için maalesef teklifinizi kabul edemiyeceğim. Telefonunuzdan yazdıklarımın fotoğrafını çekin ve uygulayın. Basit olduğunu görüceksiniz.

XMP açarsam RAM'de sıcaklık konusunda bir değişiklik vs olmaz değil mi? Ve Recep abinin çektiği bir rehber vs var mı? Ve son olarak anakartımın desteklediğine nereden bakacağım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı